Gomis'ten Galatasaray sözleri: ”Kalbimde özel bir yeri var”

Galatasaray’ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Galatasaray Kadın Takımı’nın Lyon ile deplasmanda oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını tribünden takip etti. Gomis, Galatasaray’ın gelişiminden gurur duyduğunu belirtirken, Türkçe olarak taraftara “Sizi seviyorum” mesajı gönderdi.

Galatasaray’ın eski golcüsü Bafetimbi Gomis, Galatasaray Kadın Takımı'nın Lyon ile deplasmanda oynadığı Şampiyonlar Ligi maçını tribünden izledi. Karşılaşma sonrasında Galatasaray Televizyonu’na konuşan Gomis, önemli açıklamalarda bulundu.

Gomis, Galatasaray Petrol Ofisi’nin Lyon karşısındaki mücadelesi hakkında şu ifadeleri kullandı: "Bu maçı izlemekten büyük mutluluk duydum. Avrupa’da Şampiyonlar Ligi tecrübesi en fazla olan Lyon’a karşı oynayan bir Galatasaray izledim. Ben de futbolculuk dönemimde çok sayıda maçta oynamıştım ve bu takımı bir arada görmek beni duygulandırdı. Galatasaray'ın nasıl geliştiğini görmek harika. Oyuncular yürekleriyle mücadele ettiler. Galatasaray büyük bir kulüptür ve bir ruha sahiptir. Futbolcular da her zaman bu ruhla oynamalı. Aslanlarımızla gurur duyuyorum, Türkiye'yi ve Galatasaray'ı çok iyi temsil ediyorlar."

"GALATASARAY'I TAKİP EDİYORUM"

Galatasaray Futbol Takımı’nı takip edip etmediği sorulan Gomis, şunları söyledi: "Galatasaray’ı her zaman takip ediyorum. Başkanla iletişim halindeyim, aynı zamanda Okan Buruk ve bazı oyuncularla da görüşüyorum. Galatasaray'ın geçen sezonki şampiyonluğundan dolayı çok mutluyum. Bu sezon da lige harika başladılar ve derbiyi kazandılar. Galatasaray benim kalbimde her zaman özel bir yere sahip. Bu aileye katıldığınızda asla yalnız kalmazsınız."

"OKAN BURUK İÇİN ZOR BİR KARAR"

Galatasaray’ın hücum hattındaki yıldız oyuncular hakkında konuşan Gomis, "Victor Osimhen, Mauro Icardi ve Michy Batshuayi gibi isimlere sahip olmak Okan Buruk için büyük bir sorun olabilir. Çünkü hepsi oynamak isteyecek ama başarı için herkesin özellikle Avrupa'da katkı vermesi gerekiyor. Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde kupayı kazanacağına inanmalılar. Bu üç forvetle çok fazla skor üreteceklerdir. Okan Buruk bu isimleri en iyi şekilde yönetecektir, bu da takım içindeki mutluluğu artırır ve başarı gelir. Galatasaray’dan ayrıldığınızda oranın kıymetini daha iyi anlıyorsunuz. Bu kulüpte oynamaktan gurur duymalısınız, arma için oynamak her şeyden önemli."

Son olarak, Galatasaray taraftarına Türkçe seslenen Gomis, "Taraftarlarımızı çok özledim. Sizi seviyorum." ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.