Gonca Vuslateri, Kızı Asya’nın Yüzünü İlk Kez Paylaştı!

Yaklaşık 5 ay önce annelik serüvenine adım atan Gonca Vuslateri, kızı Asya’yı ünlü sanatçı Müjdat Gezen ile tanıştırdı. Vuslateri, bu özel anı takipçileriyle paylaşırken, kızının yüzünü ilk defa gözler önüne serdi. İşte o özel anlar ve Asya’nın ilk kez görünen tatlı yüzü...

Gonca Vuslateri'nin Kızı Asya'nın Yüzü İlk Kez Görüntülendi!

Magazin gündeminin dikkat çeken isimlerinden Gonca Vuslateri, hem sivri dili hem de had bildiren çıkışları ile sık sık konuşuluyor. Şu sıralar YouTube’daki "Hazır Değilsen Başlayalım" adlı programı ile öne çıkan ünlü oyuncu, geçtiğimiz yıl hamile olduğunu duyurduğunda sevenlerini şaşkına çevirmişti. Hamilelik haberinin ardından kısa bir süre içinde bebeğinin babası ile evlenmesi, yine geniş bir yankı uyandırmıştı.


Vuslateri’nin merakla beklenen hamilelik serüveni geçtiğimiz aylarda sona erdi ve Nisan ayında kızı Asya’yı kucağına aldı. Ancak, o günden bu yana Asya’nın yüzünü görebilmiş değiliz. Şimdiye kadar yalnızca saçlarını gördüğümüz Vuslateri’nin kızı Asya, geçtiğimiz saatlerde dedesi Müjdat Gezen ile tanışmaya gitti.

Bu buluşma sayesinde minik Asya’nın pofuduk yanaklarını ve yüzünü ilk kez görme fırsatı yakaladık. İşte Gonca Vuslateri’nin son paylaşımı! ????????

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.