Gonca Vuslateri'den şok pozlar! Yürekler yine hopladı!

Gonca Vuslateri, tatil pozları ile resmen yaktı, geçirdi! Geçtiğimiz Nisan ayında kızı Asya’yı dünyaya getiren taze anne Gonca Vuslateri, eşi ve kızıyla tatile çıktı. Mutlu aile pozları veren ünlü oyuncu, keyifli anlarını takipçileriyle paylaştı.

2024 yılının Mart ayında aşık olduğu Levent Bey ile evlenen 37 yaşındaki Gonca Vuslateri, 26 Nisan'da Asya adında bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Ailesiyle birlikte mutlu ve ayrı yaşayan ünlü oyuncu, ailesiyle birlikte tatildeydi.

 

Gonca Vuslateri, eşi Levendi ve kızları Asya'nın bir dizi fotoğrafını paylaştı. Eşi ve kızının yüzünü göstermeyen ünlü oyuncu, mesajına duygusal bir açıklama ekledi.

"Aşkım. GECEM, GÜNÜM..."
Vuslateri, "Aşkım. Gecem, günüm... Gecemi, inlerini korumak için ıslak ormanlardaki uykusuz kurtlar gibi senin nefesini dinleyerek geçiriyorum. "Dualardan bestelerinize sözler yazıyorum" dedi.

Ünlü isim şöyle devam etti: "Kökleri içimde büyüyen, büyümüş ailem. Beni parçalara ayırdıklarında beni daha da kızdıran en dirençli büyümelerim. Canım kızım, canım sevgilim. "Seni seviyorum" diye devam etti.

Oyuncu Gonca Vuslater daha sonra anne oldu. Kızına AsyaMagazine adını verdi

Vuslater'in paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.