Gönül Dağı hangi gün, bu akşam var mı? Yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı 87. bölüm özeti

Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamlarının reyting birincisi olmaya devam ediyor. Her kısmı büyük bir ilgi ve heyecanla beklenen dizinin yeni kısmı ve hangi gün yayınlandığı araştırılıyor. Taner, Veysel ve Ramazan'ın kah keyifli...

TRT1'in ilgiyle takip edilen dizisi Gönül Dağı 3. sezonu ile gösterim hayatına devam ediyor. Gönül Dağı, geçtiğimiz sezonda Dilek'in diziye ansızın veda etmesiyle oldukça konuşulmuştu. Sıcak bir aile öyküsünü mevzu edinen dizinin yeni kısmı ve gösterim günü oldukça merak edildi. İzleyiciler Gönül Dağı bu akşam var mı merak ediyorlar. İşte sevilen dizi ile ilgili detaylı bilgiler ve 87. bölüm özeti...

Gönül Dağı dizisi cumartesi akşamları yayınlanmaya devam ediyor. Yaşanan zelzele felaketi sebebiyle bir süre dizi ve eğlence programlarının yayınına ara verilmişti. Birçok tv kanalı düzgüsel gösterim akışlarına geri dönmüş durumda.

Gönül Dağı, bu akşam saat 20.00'de yeni kısmı ile ekranlarda olacak. Amca oğulları Taner , Veysel ve Ramazan'ın hikayesi kalmış olduğu yerden devam edecek.

Amcaoğulları hayallerine bir adım daha yaklaşır. Bilişim Vadisi'ni oluşturmak için kolları sıvayan amcaoğulları, beklemedikleri bir engelle karşılaşır. Taner, inşaatının durmaması için ne yapmış olacaktır? Selma, Divane'nin kızına kavuşabilmesi için ipuçlarının izini sürer. Dursun Çavuş'a ulaşmaya çalışan Selma, sırrı bilen tek kişinin tanımış olduğu biri bulunduğunu öğrenir.

Selma, gerçekleri öğrenecek midir? Nikahın son anda iptal olmasını hazmedemeyen Yasemin, Kaya Ailesi'ni rahatsız etmeye devam eder. Taner'in Yasemin'e tepkisi ne olacaktır? Define yüzünden hapse giren Hüseyin ve Muammer'i burada sıkıntılı günler beklemektedir. Koğuşun ağası ve öteki mahkumlar tarafınca zor zamanlar yaşayan ikili, içlerinde bulundukları tehlikeli durumdan kurtulabilecek midir?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Rachel Araz valeye ödediği parayı paylaştı: Hayatımın en pahalı valesini ödedim
İlk kez anne olan Gonca Vuslateri'den ilk paylaşım
Yüz gençleştirme operasyonu sonrası son hali gündem oldu
Derya Alabora, ayrıldığı Uğur Yücel hakkında bir itirafta bulundu
Alisa Sezen Sever'den Afra Saraçoğlu Benzetmesine Tepki: 'Lütfen Artık Benzetmeyin!'