'Gönül Dağı' Yeni Sezonda Sürpriz İsimlerle Dönüyor

TRT 1'in sevilen dizisi ‘Gönül Dağı’, bozkırda geçen bir Anadolu masalını anlatmaya devam ediyor. Yeni sezonda kadroya katılan Zeynep Bostancı ve Mehmet Yiğit Uzunal, Zahide Kaya’nın çocukları Sedef ve İsmet’i canlandıracak.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve bozkırda geçen bir Anadolu masalını anlatan ‘Gönül Dağı’ dizisi, üç kuzenin ve onların aileleriyle sevdiklerinin yaşamından kesitler sunuyor.

Yeni sezonda diziye iki genç oyuncu, Zeynep Bostancı ve Mehmet Yiğit Uzunal katılacak. Bostancı, geçen sezon sonunda bir kaza sonucu hayatını kaybeden Zahide Kaya’nın kızı Sedef’i, Uzunal ise oğlu İsmet’i canlandıracak.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerini paylaştığı dizide ayrıca Öykü Gürman İçmeli, Nazlı Pınar Kaya, Melis Sevinç, Hazal Çağlar, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ege Aydan, Süeda Çil, Serkan Kuru, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Burak Can, Nuri Gökaşan, Zümre Meğreli, Hüseyin Sevimli, Öge Sözbaş, Müjde Zeynep Akdeniz, Şive Şenözen, Ulviye Karaca, Sait Seçkin, Hande Nur Tekin, Sercan İnceer, Burak Haktanır, Faruk Karagül, Gözde Dernek, Kaptan Gürman, Öznur Yağcı, Mesude Türkmen, Kaan Şençubukçu, Ataberk Tufan, Ömer Batu Dağlı, Bade Arazlı, İmren Şengel, Kübra Balcan, Zeynep Bostancı ve Mehmet Yiğit Uzunal rol alıyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.