Gönül Yazar Apar Topar Hastaneye Kaldırılmıştı! Gönül Yazar'ın O Vasiyeti!

Gönül yazar dün apar topar hastaneye kaldırıldı. Sanatçı, durumunun iyi olduğunu açıkladı. Gönül Yazar, miras mevzusunda da açıklamalarda bulunurken, sevenlerini korkuttu. Gönül Yazar, iyi olduğunu sevenlerine duyurdu.

"Taş Bebek" lakabıyla tanınan ünlü sanatçı Gönül Yazır, sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Sonunda bacağında kan pıhtısı oluştuğunda hastaneye kaldırıldı. Yazar, yalnız kaldığı evinden hastaneye kaldırıldı. Hastalığın haberi hayranlarını endişelendirmişti ancak sanatçı, sosyal ağlardan yaptığı açıklamada durumunu anlattı. "Bu olay 4-5 ay önce oldu. Evdeyim, iyiyim. Pıhtı çoktan parçalandı. "İyiyim, merak etmeyin" diyerek sevdiklerine güvence verdi.

 

MAGAZİN DÜNYASI ŞOKTA! 

Daha sonra MagazineSortie ile yaptığı röportajda yaşadığı acılardan bahsetti. Çalışanı cenaze için Kayseri'ye gittiğinde yalnız olduğunu ve büyük acı çektiğini söyledi. Miras meselesine gelince yazar, kızının babası Erol Simavi'den miras aldığını ve kumarhane günlerinden biriktirdiği birikimin olduğunu söyledi. Ortaoy'daki evini LÖSEV'e bağışlamaya karar verdiğini açıkladı. "Bu ev, yaşadığım sürece gelecek nesiller, özellikle de lösemili çocuklar içindir." Vasiyetini açıkça ortaya koydu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Liderlik özellikleriyle öne çıkan 3 burç!
Bu sebeple kefiri gece içmeyin!
Amansız hastalık zengin ve ünlüleri etkiliyor: Bu bir yıldız ateşi mi?
Olmasından korktuğunuz şeyler başınıza geliyorsa ters çaba yasası hakkında bilmeniz gerekenler var
Evde Çilek Sapı Sirkesi: Sağlıklı, Ekonomik ve Kolay Tarif!