Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı

Ünlü sanatçı Gönül Yazar, bacağına pıhtı atan bir usta sanatçı olarak hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddiyetini koruyor. Geçmişte görme yetisini kaybeden ve sonra kazanan Yazar, şu an sıkıntılı günler geçiriyor.

Ünlü sanatçı Gönül Yazar, bacağına pıhtı atan bir usta sanatçı olarak hastaneye kaldırıldı ve şu an tedavi altında. Geçmişte görme yetisini kaybedip sonra kazanan Yazar, şimdi sıkıntılı günler geçiriyor.

Ünlü sanatçı Gönül Yazar, "Taş Bebek" lakabıyla tanınan ve Onur Akay'ın haberine göre, bacağına pıhtı atan bir usta sanatçı olarak hastaneye kaldırıldı. Türk sanat müziği şarkıcısı ve beyaz perde oyuncusu olan Yazar'ın son durumu hakkında bilgi verilirken, "Bacağına pıhtı atması sonucu yedi gündür hastanede yatarak tedavi olan Gönül Yazar, şimdilerde biraz sıkıntılı günler geçiriyor" denildi.

Gönül Yazar, 2022'de evinde geçirdiği kaza sonucu görme yetisini kaybetmiş ve geçirdiği ameliyatlar sonucu görme yetisini yeniden kazanmıştı. Yazar, bu süreci şu sözlerle anlatmıştı: "Ben Yeşilçam filmindeki gibi 'görüyorum' diye bağırdım. İnanamadım. Pırıl pırıl görüyordum. Aynı 3 lensi diğer gözüme de uyguladılar. Eve yolladılar. 15 gün gözlerime 3 ayrı damla uyguladık. Şimdi ne mi oldu? Çamlıca Camii'nin müezzinini bile görüyorum. Yeniden doğdum, Sevgilerimle..."

Gönül Yazar, asıl adı Mürşide Gönül Özyeğiner olan bir sanatçıdır. 12 Ağustos 1936'da İzmir'de doğmuş ve sanat hayatına 1952'de "Ege Ses Kraliçesi Yarışması"nı kazanarak adım atmıştır. Müzik ve tiyatro alanında önemli çalışmalara imza atan Yazar, "Taş Bebek" filmiyle büyük beğeni toplamış ve bu filmdeki rolüyle "Taş Bebek" lakabıyla anılmıştır. Müzik kariyeri boyunca birçok başarılı albüm ve şarkıya imza atan Gönül Yazar'ın, 1979 ve 1989 yıllarında yayınladığı "Taş Bebek" ve "Gönül'den Gönüllere" albümleri özellikle beğenilmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Japon deprem uzmanı uyardı: İstanbul, Balıkesir, Bursa tehlikede!
Sözleşmeli öğretmen mülakat puanında değişiklik!
Sözleşmeli öğretmen istihdamına yönelik karar Resmi Gazete'de!
Leonardo Dalessandri'nin Türkiye videosu! Gündemden Düşmeyen Video!
Özel, Arapça tabela konusunda başka bir açıklama daha yaptı