Gönüllü vatandaş: Küçücük bir yerde yangın çıktı, söndürmemize izin verilmediği için büyüdü

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bağlı Delikliyol mevkiinde orman yangını büyüdü. Yangın söndürme çalışmalarına gönüllü katılan bir vatandaş, kendilerine yangını söndürmek için izin verilmediğini iddia etti.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde bağlı Delikliyol mevkiinde orman yangını büyüdü. Yangın söndürme çalışmalarına gönüllü olarak katılan bir vatandaş, kendilerine itfaiye ve orman müdürlüğü tarafından izin verilmediğini ve „Bu orman yanacak“ dediklerini iddia etti.

Gündüz ve gece video paylaşan vatandaş, ilk videoda yangının çok küçük bir yerde çıktığını ve yol açarak hortumu yukarı taşıdıklarını söyledi. Daha sonra itfaiyenin kendilerine su vermediğini ve hortumu aşağıya çektiğini söyleyen vatandaş, duruma isyan etti. Akşam bir video daha paylaşarak yangının nasıl büyüdüğünü gösteren gönüllü, „Burası sabah videoda müdahale etmek için çırpındığım yer. Burada böyle bir yangın yoktu. Sabah rica minnet içeri girmek istediğimiz alan şu an bu hâlde. Biz sabah buraya gelebilseydik, böyle bir yangın olmayacaktı. Şimdi bu yangın belki Turgut’a kadar uzayacak“ ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

KPSS şartsız, mülakatsız alımlar! Kızılay yüksek maaşla 7 farklı kadroda alım yapacak
CHP'li Gürsel Erol açıkladı: Elazığ ikinci bir İliç faciası ile karşı karşıya
Güney Afrika'nın soykırım davasına müdahil olacağız
Ünlü Oyuncu Giray Altınok'tan Bir Haluk Bilginer Detayı!
İliç Maden Kazası: Komisyon Detayları Araştırıyor