Gonzalo Montiel Transferi: Galatasaray'ın Sağ Bek Arayışında Yeni Adım

Galatasaray, yeni sezon öncesi sağ bek arayışlarında; Arjantinli Gonzalo Montiel'i transfer gündemine aldı. Sevilla'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcunun geçtiğimiz sezon İngiltere'de kiralık olarak oynadığı belirtiliyor.

Galatasaray, yeni sezon öncesinde sağ bek mevkiine takviye yapma arayışlarına hız verirken, Sevilla'nın Arjantinli futbolcusu Gonzalo Montiel'i transfer gündemine aldı. Montiel'in geçtiğimiz sezon İngiltere'de kiralık olarak forma giymesi ve Arjantin Milli Takımı'yla Copa America zaferi yaşaması, sarı-kırmızılılar için transferin cazibesini artırıyor.

Galatasaray, yeni sezon öncesi sağ bek arayışlarını sürdürüyor. Sky Sports'un haberine göre, sarı-kırmızılılar Sevilla'da forma giyen Gonzalo Montiel'i transfer gündemine aldı. Montiel, Copa America'da şampiyon olan Arjantin Milli Takımı'nın kadrosunda yer aldı ve turnuvada 6 maçta oynadı. 24 yaşındaki futbolcu, 2021'de Sevilla'ya 11 milyon euroluk bonservis bedeliyle transfer olmuş ve geçtiğimiz sezonu İngiltere'nin Nottingham Forest takımında kiralık geçirmişti. Montiel, bu süreçte 19 resmi maçta görev alarak 3 asist yapmıştı. Sevilla ile olan sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor ve bu süre zarfında 72 maçta 2 gol, 6 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.