Google, Android telefonlara yönelik yeni bir özellik tanıttı!

Google, telefon uygulamalarına bağımlılığı artırmayı hedefleyen yeni bir özellik olan Koleksiyonlar'ı tanıtmış bulundu. Bu yıl duyurulan özellik, kullanıcıların telefonlarının ana ekranına bir widget eklemelerine olanak tanıyacak.

Google, telefon uygulamalarına bağımlılığı artırmayı hedefleyen yeni bir özellik olan Koleksiyonlar'ı tanıtmış bulundu. Bu yıl duyurulan özellik, kullanıcıların telefonlarının ana ekranına bir widget eklemelerine olanak tanıyacak. Bu widget sayesinde uygulama güncellemelerine daha kolay erişim sağlanacak. Google, bu özelliği izle, dinle, oku gibi kategorilere ayıracak.

Koleksiyonlar'ın çalışma prensibi ise şu şekilde: Koleksiyonlar cihazınızda en çok kullandığınız uygulamaları belirleyecek ve bu uygulamalardan gelen bildirimleri widget içinde öne çıkaracak. Bildirimler doğrudan uygulamalardan gelmek yerine ana ekranda hatırlatmalar olarak görünecek.

Bu sayede kullanıcılar, uygulamalarda bıraktıkları işlere daha kolay geri dönebilecekler. Sonuç olarak, bu özellik kullanıcıların akıllı telefonlarını daha verimli bir şekilde yönetmelerine ve düzenli bir şekilde kullanmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.