Google arayüzünü değiştiriyor! İşte yeni tasarımı

Google arayüzünü değiştiriyor! Haftalardır merakla beklenen güncelleme geldi! Google, giriş ve kayıt olma sayfalarında değişikliğe gitti! İşte yeni tasarımı...

Google, web sitesi ve mobil uygulamalarındaki kullanıcı deneyimini geliştirmek adına giriş yapma ve kayıt olma sayfalarını yeniledi. Bu güncelleme, kullanıcılara bir süredir hatırlatılıyordu ve sonunda hayata geçirildi.

Yenilenen arayüz, Google'ın Material You konseptine uyumlu olarak tasarlandı ve daha modern bir görünüm sunuyor. Arka plandaki işleyişte herhangi bir değişiklik olmamakla birlikte, kullanıcılar artık daha modern bir deneyimle karşılaşacaklar.

GOOGLE YENİ TASARIMINI NE ZAMAN GETİRECEK?

Yeni tasarımın yayınlanması kademeli olarak gerçekleşiyor ve 21 Şubat'tan itibaren başlayıp, 4 Mart'a kadar devam edecek. Bu süre zarfında kullanıcılar, güncellenmiş arayüzü en geç 15 gün içinde görmeye başlayacaklar.

Bununla birlikte, Google mobil uygulamalarını da devamlı olarak güncelliyor. Son haberlere göre, Google Mesajlar uygulamasına dahili kameraya efektler getirileceği duyuruldu. Bu yenilik, kullanıcılara fotoğraflarına eğlenceli efektler eklemelerine olanak tanıyacak. Ancak, bu özelliğin ne zaman kullanıma sunulacağı şu ana kadar belirsiz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Huawei, yeni akıllı güneş gözlüğünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor! Tam 11 saat pil ömrü var
Youtube'u açanlar artık o butonla karşılaşacak: Sadece Premium kullanıcılar faydalanabilecek!
Oyun dünyasında RTS nedir?
Shadow Robot Company'den Devrim Niteliğinde Robotik El: İnsan Elinden %50 Daha Büyük!
Bilim insanları duyurdu: Dünya'nın içindeki bir gezegen keşfedildi