Google haritalar, elektrikli araç sahiplerine güzel haber: Sürücüleri sevindirecek özellik geliyor

Google, elektrikli araç sahipleri için sevindirici bir haberle gelmiş bulundu! Haritalar uygulaması, işte bu özellik ile birlikte geliyor. Artık elektrikli araç kullanıcıları daha da rahat edecekler...

Google Haritalar, otomotiv endüstrisindeki elektriklenme trendiyle adım adım ilerliyor ve elektrikli araç sahiplerine yönelik yeni özellikler sunuyor. Google'ın duyurusuna göre, yakın gelecekte Google Haritalar kullanıcıları, şarj istasyonlarını daha kolay bulabilecekler.

GOOGLE HARİTALAR UYGULAMASI İLE ŞARJ İSTASYONLARI BULUNABİLECEK

Yapay zeka destekli yeni özellikle, Google Haritalar kullanıcıları artık şarj istasyonlarını bulurken daha spesifik ve yönlendirici bilgiler alacaklar. Örneğin, bir şarj istasyonuna ulaşmak için yer altı otoparkına girme veya çıkışa doğru işaretleri takip etme gibi talimatlar doğrudan Haritalar üzerinden verilecek.

Bu yeni özelliğin temeli, milyonlarca kullanıcı incelemesinden elde edilen doğru ve güncel bilgilere dayanıyor. Kullanıcılar ayrıca şarj işlemleri sonrasında deneyimlerini paylaşarak diğer elektrikli araç sahiplerine yardımcı olabilecekler.

Google'ın açıklamasına göre, Google Haritalar kullanıcılarına yakındaki şarj istasyonlarının konumunu, gerçek zamanlı müsaitlik durumunu ve şarj hızını gösteren daha fazla yenilik de sunulacak. Bu güncellemelerin önümüzdeki aylarda dünya genelinde Google Haritalar kullanıcılarına sunulması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

GTA 6'nın Çıkış Tarihi ve İlk Resmi Ödülü Açıklandı
Rekabet Kurumu Google'a ceza yağdırdı!
James Webb Uzay Teleskobu iki büyük kara deliğin birleştiğini ortaya çıkardı!
Einstein'ın teorisi kanıtlandı: Kara delik araştırması detayları
Oytun Erbaş olay yaratan bir açıklamada bulundu: "Wi-Fi sizin beyin dalganızı okuyor"