Google Haritalar'dan Tünellerde Kesintisiz Navigasyon Desteği!

Google Haritalar, yeni güncellemesiyle tünellerde GPS sinyali olmadan kesintisiz yönlendirme sağlayacak. Bluetooth işaretçileri desteğiyle tünel ve ölü bölgelerde bile doğru rota gösterimi mümkün olacak. Şu anda sadece Android'de mevcut, iOS için yakında geliyor.

Google Haritalar, son güncellemesiyle tünellerde ve GPS sinyalinin olmadığı bölgelerde bile kesintisiz yönlendirme sunan yeni bir özellik getirdi. Waze’in tünellerde navigasyon teknolojisinden esinlenen bu yenilik, Bluetooth işaretçileri kullanarak konumunuzu belirleyip doğru rota gösterecek. Şu anda sadece Android cihazlarda kullanılabiliyor, iOS sürümü ise yakında geliyor.

Google Haritalar’ın son güncellemesi, sürücülere büyük bir müjde getiriyor! Artık tünellerde bile GPS sinyali olmadan kesintisiz ve doğru yönlendirme alabileceksiniz. Bu yenilik, yolculuklarınızı daha güvenli ve konforlu hale getirecek.

 

YENİ ÖZELLİK NASIL ÇALIŞIYOR?

Google, Waze’in tünellerdeki navigasyon özelliğini benimsedi ve Bluetooth işaretçileri desteğini ekledi. Bu yeni teknoloji sayesinde, tünellerde ve uydunun erişemediği ölü bölgelerde bile Google Haritalar, telefonunuzun konumunu belirleyebilir ve doğru rotayı gösterebilir.

 

BU ÖZELLİK ŞU AN HANGİ PLATFORMLARDA KULLANILABİLİR?

Gelişmiş navigasyon özelliği şu anda yalnızca Android sürümünde mevcut. Ancak, yakın bir zamanda iOS sürümünde de kullanıma sunulması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.