Google kullanıcıları İstanbul Havalimanı'nı Avrupa'nın en iyisi seçti

İİstanbul Havalimanı (İGA), Google incelemelerine göre Avrupa'nın en iyi havalimanı seçildi. 4,4 yıldız ve 101 bin 956 değerlendirmeyle bu unvanı iki yıl üst üste kazanan İGA, temizlik ve bakım konusundaki yüksek standartlarıyla dikkat çekiyor.

Holidu'nun Google incelemelerine dayanan araştırması, İstanbul Havalimanı'nın (İGA) Avrupa'nın en iyi havalimanı olarak öne çıktığını gösterdi. 4,4 yıldız ve 101 bin 956 değerlendirme ile zirvede yer alan İGA, temizlik ve bakım konusundaki üstün performansıyla dikkat çekti.

Avrupa'nın en iyi ve en kötü havalimanları, Google inceleme puanlarına dayanarak belirlendi. Holidu'nun araştırmasına göre, İstanbul Havalimanı (İGA) 4,4 yıldız ve 101 bin 956 değerlendirmeye sahip olarak Avrupa'nın en iyi havalimanı seçildi. Bu, İGA'nın üst üste ikinci yıl zirvede olduğu anlamına geliyor. Girit'teki Kandiye Havaalanı ise 2,6 puan ile Avrupa'nın en kötü havalimanı olarak belirlendi.

İGA CEO'su Selahattin Bilgen, "Google yorumlarında da görüldüğü gibi, bizi tercih eden ve başarımıza katkıda bulunan herkese minnettarız. İGA'yı Avrupa'nın en iyisi yapanlara teşekkür ederiz ve başarımızı sürdürmeye kararlıyız" dedi.

Bir Google yorumcusu, İGA hakkında "Havaalanı muazzam, son derece temiz ve bakımlı" şeklinde görüş belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.