Google, Pixel 6 ve 6 Pro’nun donanımı hakkında detaylar sundu

Pixel6 599 $ olarak fiyatlandırılırken 6 Pro 899 $ ‘dan başlayacak. Pixel 6 söz konusu olduğunda, bu, geçen yılki Pixel 5’ten 100 $ daha ucuz olarak karşımıza çıkıyor.

Her iki telefon tarafından da paylaşılan başlıca özellikler arasında Google’ın sekiz çekirdekli Tensor işlemcisi, yepyeni bir tasarım, 50 megapiksel ana sensör içeren bir arka kamera dizisi ve Android 12 ve şirketin Titan M2 çipinin izniyle yeni güvenlik özellikleri yer alıyor. Bu pakete Pixel 6 Pro, dinamik 120Hz yenileme hızına, 12GB RAM’e ve 4x optik zoomlu 48 megapiksel telefoto kameraya sahip. Google, her iki telefonda da tek bir şarjla 24 saatten fazla kullanım bekleyebileceğinizi söylüyor.

Pixel Pass: Google, yeni telefonların yanı sıra Pixel Pass’ı da sunacak. Aboneliğe Pixel 6 veya 6 Pro, uzatılmış garanti, 200 GB Google One depolama alanı, Google Play Pass, YouTube Premium ve YouTube Music Premium dahil.

AI ve diğer özellikler: Teknolojik tarafta da değişiklikler yapıldı. Yeni değişikliklerden biri canlı çeviri yeteneği. Tensör çipinin yardımıyla Pixel 6, siz yazarken metni istediğiniz dile çevirecek. Google’ın Tensor çipi de Asistan’ı daha yetenekli hale getirecek. Bir çağrı merkeziyle iletişime geçmeniz gerekirse, karşı taraftaki asistanı dinlemek zorunda kalmamanız için otomatik bir ekran menüsü oluşturacaktır.

Xiaomi kesenin ağzını açtı! Peki sırada ne var?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum