Google Pixel Fold böyle görünecek

Akıllı telefon sektörünün önemli isimlerinden biri olan Google’ın sızdırılan yeni katlanabilir akıllı telefon görüntüsü, sektörde büyük bir heyecan dalgası yarattı.

Google, merakla beklenen Pixel Fold’u 10 Mayıs’ta başlayacak olan yıllık I/O Geliştirici Konferansı’nda tanıtmaya hazırlanıyor. Arama devi ilk katlanabilir telefonu hakkında fazla bilgi vermesede, bu telefon daha önce birçok söylenti ve sızıntıya maruz kaldı.

Şimdi, yaklaşan cihaz, lansmandan önce sızdıran Evan Blass tarafından paylaşılan resmi görünümlerle birlikte ortaya çıktı.

Resmi görünümler, Google Pixel Fold’un ön ve arka tasarımını doğruluyor. Ayrıca, daha önce sızdırılan görsellerle de örtüşüyor. Cihaz, kompakt bir form faktörüne sahipken, ön ve arka tarafları daha geniş bir en boy oranına sahip görünüyor. Ana ekran, merkezlenmiş bir delik kesimli tasarıma ve her tarafta dar çerçevelere sahip. Katlanabilir telefonun dört kenarı da kıvrımlı. Güç ve ses tuşları sağ kenarda yer alıyor.

Google Pixel Fold tasarımı tamamen netleşti

Google Pixel Fold’un resmi görünümleri, Obsidyen adı verilebilecek Gri renk seçeneğiyle geliyor. Arka panel, önceki Pixel nesillerindeki yatay kamera modülüne benzer şekilde, ancak uçtan uca uzanmıyor. Kamera adası, bir hap şeklindeki kesimde iki sensör ve LED flaş birimi ile dışarıda üçüncü bir lens içeriyor.

Bunun dışında, resmi görünümler Pixel Fold hakkında daha fazla ayrıntı vermiyor. Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan bir sızan canlı video, katlanabilir telefonun iç ekranında kalın çerçeveler olduğunu gösterdi.

Çekirdek özellikleri açısından, Google Pixel Fold’un 120 Hz yenileme hızına sahip 5,8 inç ve 7,6 inç iç ve dış ekranlarla birlikte gelmesi bekleniyor. Katlanabilir telefonun, 12GB RAM ile eşleştirilmiş bir Tensor G2 SoC tarafından destekleneceği söyleniyor. Başlangıç fiyatının 1.799 dolar olacağı bildiriliyor. Google’ın Pixel Fold alıcılarına ücretsiz bir Pixel Watch sunacağı iddia ediliyor. Google Pixel Fold tasarımı tamamen netleşti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

En çok getirilen ve IMEI kaydı yaptırılan telefon markası şaşırttı!
Steam'den ücretsiz oyun fırsatı! 800 lira değerindeki oyun kütüphaneye eklenebilecek
Epic Games Store'da büyük indirimler var! Popüler oyunlarda yüzde 80'e varan indirimler mevcut
1300 TL değerindeki oyun ücretsiz! Ancak oyun Türkiye dahil 10 ülkede yasaklı: İşte sebebi
TikTok, YouTube'a rakip olma yolunda: Test süreci başladı