Google, Pixel Tablet modeline ait sızıntılara engel olamadı

Google Pixel Tablet özellikleri hayli ilgi çekici. Google Pixel Fold ve Pixel Tablet, şu anda teknoloji endüstrisinde en çok beklenen cihazlar arasında yer alıyor ve hayranlar şirketten resmi bir lansman tarihi bekliyorlar.

Ancak bu yakın zamanda gerçekleşecek gibi görünmüyor. Google’ın önümüzdeki Pixel Tablet standını “Charging Speaker Dock” olarak adlandırdığı perakende sızıntısı, cihazın daha ayrıntılı bir görünümünü ortaya koyuyor.

Geçen yıl yapılan Made by Google etkinliğinde tasarımı gösterilen standın daha detaylı bir görünümü, çeşitli açılardan sızdırıldı.

Twitter kullanıcısı @SnoopyTech, ürüne “Pixel Tablet Stand” adını vererek sızdırdı. Nest Hub standına çok benzeyen stand, bağlı tablet haricinde benzer bir tasarıma sahip. Ürün için kullanılan isim, donanım etkinliğinde Google’ın verdiği isimden farklı.

Google Pixel Tablet özellikleri hayli ilgi çekici

Bu durum, iki standın da çıkarılacağı söylentilerini gündeme getirdi. İkinci bir APK analizinde 9to5Google, kodların iki aksesuar adı “Yuzu” ve “Korlan” olarak atıfta bulunduğunu tespit etmişti. Sızdırılan resimler, tabletin şarj edilmesi ve yerinde kalması için tasarlanmış plug-style şarj portu ve pogo pinleri ortaya çıkardı. Ancak, standın veya şarj tabanının tablet paketi bir parçası olarak mı sunulacağı yoksa opsiyonel olarak mı sunulacağı henüz net değil.

Pixel Tablet, iddiaya göre 11 inç IPS LCD ekran, Tensor G2 işlemci ve 6 GB RAM’e sahip. Ayrıca, hem arka hem de ön kamerası 8 megapiksel olan bir cihazdır. Stand/şarj tabanı ile birlikte evin farklı odalarında kullanıcılar için uygun şarj seçenekleri sunar. Tablet kendisi umut verici görünüyor ve Android’in daha büyük ekranlarda daha iyi performans göstermesi için Google’ın nasıl optimize edeceği merak konusu. Pixel Tablet’in fiyatı, şirketin müşteri edinmede büyük bir rol oynayacak. Google Pixel Tablet özellikleri hayli ilgi çekici.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Nvidia'nın ChatRTX Uygulaması 0.3 Sürümü Yayınlandı: Yeni Özelliklerle Geliyor!
Huawei’den muhteşem zirve!: Huawei geri döndü!
iPhone 11 'in fiyatı düştü!: Bu fırsat kaçmaz
iPhone'un alarm sorununa dikkat edin!: Bu yüzden uyuyakalabilirsiniz!
WhatsApp'a gizlice erişim: Milyonlarca kişi bu yöntemi kullanıyor!