Google Play Giriş Ve Google Pal Yenilikleri

Google play, içerisinde çok çeşitli kategorileri barındırmaktadır. Bunlar; aile, alışveriş, araçlar, arkadaşlık, çocuk yetiştirme, eğitim, eğlence, etkinlikler, ev, finans, fotoğrafçılık gibi olabilmektedir

Google Play ve Google Pay nedir?

 Mobil ya da bilgisayarınız da google pay uygulamasını rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı şekilde google pay, içerisinde güzellik, haberler ve dergiler, haberleşme, haritalar ve navigasyon bulundurmaktadır. Daha birçok seçeneği google play uygulamasında görebilmektesiniz.

 Google play de en çok ücretsiz oyun oynuyoruz. Hatta oyun dahi satın alabiliyoruz. İnternetin gelişmesi ve internet hızının artması ile artık oyunları dijital olarak satın alıyoruz. Akabinde mobile ya da bilgisayara kolayca indirebiliyoruz. Google pal store satın alabileceğimiz Türkiye'nin en büyük dijital oyun platformudur. Google pal da binden fazla oyun mevcuttur. Bunların bir çoğu güncel oyunlardır.

 Play Store da Para Kazanma

 İlk başta gogle play store uygulamasında google ödüllü anketler diye bir şey var. Oyun oynayanlar hatta uygulama indirmek isteyenler için burada bakiye kazanıyorsunuz. Kazanması da kolaydır. Yalnızca indirmeniz gerekmektedir. Siz de o anketleri cevaplandırdıktan sonra size para bakiyesi ödenmektedir.

 

 Uygulama açılır. Sol üst köşede varsa kazandığınız paraların olduğu bakiye gözükmektedir. Gogle play de "ankete katıl" sekmesine basınız. Burada belirli bir açıklamalarda bulunmaktadır. "Evet, anladım" butonuna tıklayınız. Akabinde size sorular soruluyor. Sorulara ne kadar çok doğru cevap verirseniz o kadar çok para kazanıyorsunuz. Ödül geçmişinizi dahi görebiliyorsunuz. Bu paraları play store uygulamasındaki ücretli uygulamalarda harcayabiliyorsunuz.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

X kullanıcıları artık kendilerini engelleyen kullananların paylaşımlarını görebilecek
Google'dan dil öğrenmek isteyenlere müjde! Yapay zeka desteğiyle konuşma pratiği yapabileceksiniz
Ses Dalgalarıyla Deniz Yaşamını Canlandırmak: Avustralya'nın Resif Şarkısı Projesi
Tanol Türkoğlu: Teknoloji Kullanımında Güvenlik ve Etik Önemli
Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!