Google Play Pass servisi Android’de neler sunuyor?

Apple Arcade’e bugün Google cephesinden bir rakip geldi. Google Play Pass olarak isimlendirilen bu sistem hem oyun hem de uygulamaları kapsıyor.

Apple Arcade’e bugün Google cephesinden bir rakip geldi. Google Play Pass olarak isimlendirilen bu sistem hem oyun hem de uygulamaları kapsıyor.

Google Play Pass servisi Android’de neler sunuyor? 10 günlük deneme süresi sunan Play Pass, daha sonrasında ise aylık 4.99 dolar ücret talep ediyor. Bu serviste; şimdilik Stardew Valley, Risk, Terraria, Monument Valley, Star Wars: Knights of the Old Republic, Reigns: Game of Thrones, Titan Quest ve Wayward Souls gibi oyunlar yer alıyor.

Serviste ayrıca AccuWeather, Facetune ve Pic Stitch gibi uygulamalara ücretsiz olarak erişilebiliyor. Google muhtemelen bu oyun ve uygulama kapsamını ilerleyen günlerde genişletecektir.

Şimdilik Amerika ve belli başlı Avrupa ülkelerinde kullanıma sunulan bu servis Türkiye’ye ne zaman gelecek bilinmiyor. Apple, Apple Arcade sisteminde yer alan oyunlarının yüzde 90’ına Türkçe dil seçeneği desteğini sunmuştu. Umarız Google da bu servisi ülkemizde kullanıma sunduğunda yerelleştirme yapar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
Müteahhitler yandı! 80 saatte ev yapan makine tanıtıldı
Türkiye’nin verisi Türkiye’de kalsın diye 3 İDN kurulacak!
Çin, uzay rüyasına yürüyor: 6 aylık görev başladı!
Metaverse arsa tutarları düştü: İşte son durum