Google Plus kapanıyor: İçerikleri saklamak için elinizi çabuk tutun

Dünya genelinde 2,2 milyar kullanıcısı olan sosyal ağ Google+’ın (Google Plus) kapanacağı tarih 2 Nisan olarak belirlenmişti. 2 Nisan'da tüketici

Dünya genelinde 2,2 milyar kullanıcısı olan sosyal ağ Google+’ın (Google Plus) kapanacağı tarih 2 Nisan olarak belirlenmişti. 2 Nisan'da tüketici sürümü kullanıma kapatılacak ve Google+ hesaplarındaki içerikler silinmeye başlanacak. Hesaplardaki fotoğraf ve videolar da albüm arşivlerinden ve sayfalardan silinecek.

2 Nisan 2019'da Google Plus'ın tüketici sürümünün kullanıma kapatılacak ve tüketici hesaplarındaki içerikler silinmeye başlanacak. Hesaplardaki fotoğraf ve videolar da albüm arşivlerinden ve sayfalardan kaldırılacak.

İçeriklerin indirilmesi zaman alabileceği için, kullanıcılara indirme işlemine 31 Mart 2019'dan önce başlamaları tavsiye ediliyor.

Google, Google+’ı kapatacağını ilk olarak Ekim 2018’de duyurmuştu. Yapılan açıklamada, platformun az kullanılması başlıca kapatma nedeni olarak gösterildi. Google+ beklentileri karşılama ve güvenlik önlemleri konularında da sorun yaşıyordu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.