Google'dan daha fazla çalışanı işten çıkarma kararı geldi

Google'ın yaptığı açıklamalarla, şirketin önceliklerine odaklanmak ve önemli fırsatları değerlendirmek için büyük değişikliklere gideceği bildirildi. Bu değişikliklerin, çalışma yapısını daha verimli hale getirmek ve bürokrasiyi azaltmak amacıyla yapıldığı belirtiliyor.

DEĞİŞİM VE YATIRIMLAR

Google, önceliklerine ve büyük fırsatlara odaklanmak için yatırımlar yapıyor. Şirket, mevcut duruma uyum sağlamak ve en iyi konumda olmak için bazı ekiplerde büyük değişiklikler yapıyor.

BÜROKRASİNİN AZALTILMASI

Yapılan değişikliklerin bir sonucu olarak, Google'da bürokrasinin azaltılacağı belirtiliyor. Ayrıca, çalışanlara şirket öncelikleri üzerinde çalışma fırsatı vermek için yapılar basitleştiriliyor.

İŞTEN ÇIKARMALAR VE ROLLER

Şirket çapında işten çıkarmaların olmadığı, etkilenen çalışanların şirket içi roller için başvurabileceği açıklanıyor. Ancak, işten çıkarılan çalışan sayısı ve hangi ekiplerden etkilendiği belirtilmiyor.

YENİDEN YAPILANMALARIN NORMAL AKIŞTA YER ALMASI

Google tarafından yapılan açıklamada, yeniden yapılanmaların normal iş akışının bir parçası olduğu vurgulanıyor. Etkilenen çalışanların küçük bir yüzdesinin uluslararası ve yerel merkezlere kaydırılacağı belirtiliyor.

GEÇMİŞTEKİ İŞTEN ÇIKARMALAR

Geçen yıl binlerce çalışanını işten çıkaran Google, bu yıl da çeşitli birimlerde yüzlerce çalışanını işten çıkarma kararı almıştı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Google ve Harvard Üniversitesi insan beyninin iç yapısını haritalandırdı
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopterini AKINCI İHA buldu: İşte özellikleri!
Güneş patlaması 2025 yılında Dünya'yı vurabilir!
SİHA nedir ve nerelerde kullanılır?
iPhone telefonlarda renkler değişiyor!