Google'dan yeni özellik geliyor: Yalnızlığa çare olabilir!

Google ve YouTube işbirliğiyle yeni bir yapay zeka projesi geliştiriliyor. Bu yeni teknoloji sayesinde kullanıcılar, kendi kopyalarıyla, YouTuber'larla veya istedikleri bir kurgusal karakterle konuşabilecekler.

Google, yeni yapay zeka projesiyle kullanıcılarına, kendi kopyaları, YouTube fenomenleri veya hayal ettikleri kurgusal karakterlerle konuşma fırsatı verecek.

Google şu anda ünlülerle, YouTube yıldızlarıyla ve hatta kullanıcıların kendi kopyalarıyla sohbet edebilecekleri yeni bir yapay zeka deneyi üzerinde çalışıyor. Bu proje sayesinde, ünlüler, YouTuber'lar veya kullanıcıların oluşturduğu kurgusal kopya karakterlerle kendileri dahil sohbet edebilecekler.

Google, kullanıcıların kişiliklerini ve görünümlerini tanımlamalarını isteyerek kopyalar oluşturacak. Yani, ne kadar çok sohbet eder veya fotoğraf sağlarsanız, yapay zeka o kadar çok bilgiye sahip olacak ve size o kadar çok benzeyecek.. 

YOUTUBE İLE ORTAK OLACAK

Google, bu projeyi bağımsız bir ürün olarak başlatmak yerine YouTube'a entegre etmeyi planlıyor. Bu şekilde, YouTube içerik oluşturucuları kendi yapay zeka kopyalarını üretebilecek ve izleyicileriyle daha etkileşimli bir deneyim sunabilecekler. Bu da kullanıcıların YouTube'a daha sık geri dönmesini teşvik edecek ve platformun reklam gelirlerini artırmasına yardımcı olacak. Projeyin çıkış tarihi henüz belirlenmemiş olsa da, bu sohbet botu platformunun ilk olarak Google Labs sayfasında test edilmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.