Google'dan yeni özellik: Picture-in-picture

Google, Chrome tarayıcısında Google Meet görüşmelerini daha pratik hale getiren yeni bir özelliği devreye aldı. Artık, Google Meet üstünden bir görüşme yaparken sekme değiştirseniz bile görüşme, ekranın bir köşesinde küçük bir pencere olarak (picture-in-picture) açık kalacak.

Google, Chrome tarayıcısında Google Meet görüşmelerini daha pratik hale getiren yeni bir özellik sunmaya başladı. Bu yenilik sayesinde, Google Meet üzerinden bir görüşme yaparken sekme değiştirseniz bile, görüşme ekranı ekranın bir köşesinde küçük bir pencere (picture-in-picture) olarak açık kalacak.

BAŞKA BİR SEKMEDE ÇALIŞIRKEN TAKİP KOLAYLIĞI

Bu yeni özellik, sekmeler arasında geçiş yaparken bile kimlerin konuştuğunu kolayca takip etmenizi sağlıyor. Özellikle bir kişinin paylaştığı dokümanları incelerken veya başka bir sekmede çalışırken oldukça faydalı olabilir. Google Workspace müşterileri, Workspace Bireysel Abonelik sahipleri ve kişisel Google hesabı kullanıcıları bu yeni özelliğe erişim sağlayabilecek.

PİCTURE-IN-PICTURE MODUNU MANUEL OLARAK ETKİNLEŞTİRİN

Ayrıca, görüşme sırasında manuel olarak da picture-in-picture modunu etkinleştirebilirsiniz. Bu özellik, Google Meet görüşmelerinin daha kolay yönetilmesini sağlarken, çoklu görev yapan kullanıcıların verimliliğini artırmayı amaçlıyor. Artık, birden fazla işle ilgilenirken toplantıdaki gelişmeleri kaçırmadan takip etmek mümkün olacak. Bu yenilik, özellikle yoğun çalışma temposuna sahip kullanıcılar için büyük bir kolaylık sunuyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.