Görevli olarak gittiği kazada anne-babasının öldüğünü öğrendi

Çiftin Büyükşehir Belediyesi yol yardım ekibindeki görevli oğlu Mehmet Hafız Ertem, anne- babasının kaza geçirdiğinden habersiz, ihbar üzerine geldiği olay yerinde acı haberle karşılaştı.

Şanlıurfa- Mardin yolunun 5’inci kilometresinde meydana gelen olayda durakta yolcu indiren halk otobüsü tekrar çıkış yapmak istedi. Göz doktoruna muayene olmaya giden Ahmet Erten yönetimindeki otomobil ise bu sırada otobüse arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil, ön kısmı ezilerek hurdaya döndü.

Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye sağlık ve belediye ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Araçta sıkışan Ahmet ve Şükran Erten çifti, ağır yaralı çıkarılarak ambulansla Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan çift, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

ACI TESADÜF

Büyükşehir Belediyesi yol yardım ekibinden, çiftin oğulları Mehmet Hafız Ertem’in de görevli olarak kaza yerine geldiği, anne- babasını ağır yaralı görünce büyük üzüntü yaşadığı, ambulansı takip ederek hastaneye gidip acı haberle yıkıldığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi
Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı