Gorilli iki resim arasındaki 3 farkı yalnız yüksek IQ'su olanlar 15 saniyede görebiliyor!

Zeka oyunları, bilişsel işlevleri geliştiren ve beyin sağlığını korumaya yardımcı olan harika araçlardır. İşte yüksek IQ'ya sahip olanları en fazla 15 saniye meşgul edebilecek bir test daha.

Zihninizi zorlayacak yeni bir bulmaca ile karşınızdayız! Kahvaltı sırasında kardeşiyle şakalaşan bir çocuğu gösteren bu iki resim arasında 3 fark bulunuyor. Bulmanız için ise yalnızca 15 saniyeniz var.

Sadece yüksek zekalılar, bu iki resim arasındaki 3 farkı 15 saniyede keşfedebiliyor.

Eğer neredeyse tamamen aynı görünen bu iki resim arasındaki 3 farkı bulduysanız, tebrikler! Bu, yüksek IQ'ya sahip olduğunuzu gösterir. 

Eğer iki resim arasındaki farkları 15 saniye içinde bulamadıysanız, üzülmenize gerek yok; doğru yanıt haberimizin devamında sizi bekliyor. 

Öncelikle, 3 farktan 2'si hemen dikkatinizi çekecektir, ancak kalan farkı bulmak gerçekten zorlayıcı olabilir. 

12 saniye içinde doğru cevaba ulaşamayanlar için yanıt aşağıda...

Fark bulma oyunları, zeka bulmacaları olarak karşımıza çıkarken, doğru cevabı elde etmek için göz önünde olmayan ayrıntılara dikkatlice bakmalısınız. İlk bakışta göze çarpmayan detayları ayırt edebilmek için zeki olmak önemlidir. 

Gorilin şapkasına, yanındaki uçuşan notalara ve gorilin ayakkabısına dikkat edenler, zorluk çekmeden 3 farkı bulmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.