Görsel Müzik Deneyimi: Spotify’da Klipler Şimdi Beta Versiyonda!

Spotify, kliplerin resmi olarak yayımlanması özelliğini beta versiyonunda sunuyor. İlk aşamada premium üyelere yönelik olan özellik, şu anda 11 ülkede kullanılabilir durumda. Türkiye henüz bu özelliğe erişemese de, platform iOS, Android, masaüstü ve televizyonlarda kullanılabilir.

Spotify, müzik dinleme deneyimini görsel bir boyuta taşıyarak kliplerin resmi olarak yayımlanması özelliğini beta versiyonunda kullanıma sunuyor. İlk aşamada premium üyelere sunulan bu özellik, şu anda 11 ülkede erişilebilirken, Türkiye'de henüz aktif değil.

Bugün yapılan açıklamaya göre, Spotify artık resmi olarak kliplerin yayımlanması özelliğini beta versiyonunda sunuyor. Ancak bu özellik şu anda sınırlı sayıda parçayı kapsıyor ve premium üyelere yönelik. İlk aşamada, 11 ülkede kullanıma sunulan bu özellik ileride daha fazla ülkede ve kapsamda sunulacak şekilde genişletilecek.

Webtekno'nun bildirdiğine göre, bu özellik şu anda sadece 11 ülkede mevcut. Bu ülkeler arasında Birleşik Krallık, Almanya, İtalya, Hollanda, Polonya, İsveç, Brezilya, Kolombiya, Filipinler, Endonezya ve Kenya bulunuyor. Seçilen bu ülkelerin pazar boyutları ve yerel içerik desteği dikkate alınarak belirlendiği ifade ediliyor.

Maalesef, şu an için Türkiye bu özelliğin kullanımına dahil değil. Ancak kullanıcılar iOS, Android, masaüstü ve televizyon platformlarında bu yeni özelliği deneyimleyebilirler. Bu yeni özelliğin, müzik dinleme deneyimini daha zengin ve görsel hale getirmesi bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

Blinken ifadesini verdi: "Yakalama kararı başvurusu Gazze'de ateşkesi zorlaştırır"
Gazze'ye yardım için alternatif rotalar belirleniyor
Joe Biden'ın benzin fiyatlarını düşürmek için yeni hamlesi: 1 milyon varil satılacak
İsrail ABD baskısına dayanamadı: AP'nin ekipmanlarını iade edecek
Gizemli Dublin-New York Portalı: Yeniden Açıldı ve Yeni Kurallar Devreye Girdi!