Gözaltına alınan İsmail Dükel’den ilk mesaj

Gözaltına alınan TELE1 Ankara Temsilcisi ve Kulis programı suınucusu İsmail Dükel, avukatıyla mesaj yolladı. Dükel, "Benden casus değil, vatansever çıkar...

Gözaltına alınan TELE1 Ankara Temsilcisi ve Kulis programı suınucusu İsmail Dükel, avukatıyla mesaj yolladı. Dükel, "Bu süreç geçecektir. Benden casus değil, vatansever çıkar" dedi.

Dün sabah evi basılarak Terörle Mücadele Ekipleri (TEM) tarafından gözaltına alınan TELE1 TV Ankara Temsilcisi ve Kulis programı sunucusu İsmail Dükel, avukatı Semih Ecer aracılığıyla mesaj yolladı. Dükel, mesajında "Bu süreç geçecektir. Benden casus değil, vatansever çıkar. Hepinize sevgiler, selamlar..." ifadelerini kullandı.

4 Ay Boyunca Dinlenmişler

Dükel, ODA TV Ankara Haber Müdürü Müyesser Yıldız'la birlikte "askeri casusluk" suçlamasıyla Ankara'da gözaltına alınmıştı. İki gazetecinin evleri aranarak gözaltına alınması büyük tepki çekmiş, "Medya darbesi" olarak yorumlanmıştı. Müyesser Yıldız da dün avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada, "Ben hangi devletin menfaatine casusluk yapabilirim? Benim tanıdığım bildiğim tek devlet vardır o da Türkiye Cumhuriyeti’dir" sözleriyle tepki göstermişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

TBMM'de Can Atalay'ın boşalan odasına İYİ Partili Erhan Usta yerleşti
"Netanyahu ateşkes müzakerelerini sabote ediyor"
Erdoğan'ın ziyaretinin ardından kritik zirve!: Özel ile Kılıçdaroğlu Ahlatlıbel’de bir arada!
Özel: “Siyasetçilerin el sıkışmadığı dönemlerin sonu demokrasi için felaket olmuştur”
'Şu ana kadar kayyım yaşanmamasından memnuniyet duydum'