Gözaltına alınıp serbest bırakılan Aşkım Kapışmak konuştu!

Yüksek kazanç vaadiyle 1 milyar dolarlık vurgun yaptığı belirlenen şebekeye yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınmıştı ! Daha sonra serbest bırakılan Aşkım Kapışmak, neden gözaltına alındığını açıklamış oldu!

Yazar Aşkım Kapışmak, sözde kripto varlık alım satım platformu üzerinden "risksiz yüksek" alma vaadiyle geçerli dolandırıcılık yapan kişilere yönelik düzenlenen "Cybergöz-42" operasyonları kapsamında İstanbul'da tutuklandı. . Ankara'nın 21 ilinde "Akıllı Ticaret Coin" adı verildi.

AŞKIM KAPIŞMAK AÇIKLADI! 


Aşkım Kapışmak TELE1'e neden tutuklandığını ve yaşadıklarını anlattı. Semineri 4 yıl önce düzenlediğini anlatan Kapışmak, şunları söyledi: "Sahneye çıktığınızda herkesle fotoğraf çektiriyorsunuz. "Bu fotoğraflarla insanları işe almaya çalışıyorlardı" dedi.

Aşkım Kapışmak, cezaevine gönderildikten sonra serbest bırakıldığını ve suçsuz olduğunun varsayıldığını anlatıyor. Bu işler genellikle yöneticilerimiz tarafından bize getiriliyor. Tutuklandığımda neden tutuklandığımı bilmiyordum. Bu operasyon sabahın çok erken saatlerinde gerçekleştirildi. Bir suç örgütüne üye toplamakla suçlandım.

Bu eski amirimin 2020'deki organize çalışmasıydı. Bir keresinde iletişim ve beden dili üzerine bir konuşma yapmıştım. Bir yıl sonra böyle bir dolandırıcılığa başladılar. Benim dışımda birçok ünlü davetliydi. Bunu farklı kamplarda yaptılar. Sahneye çıktığınızda herkesle fotoğraf çektiriyorsunuz. Bu fotoğrafları kullanarak insanları işe almaya çalıştılar. Benim dışımda pek çok ünlü vardı orada. Hatta bazı ünlüler kripto hesap açmak zorunda kaldı. Ona göre soruşturma sürüyor. Ayrıca üye toplamak için çekilen fotoğrafları da kullandılar. Dosyayı açtıktan sonra suçsuz olduğumu anladılar. Kripto hesabım veya borsada hesabım olmadığı için bunlar ortaya çıktı..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.