Gözaltındaki 23 askeri personel adliyeye sevk edildi

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'nin jandarmadaki yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Elazığ, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Kütahya, Manisa, Denizli, Antalya, Gaziantep, Samsun, Tokat, Çorum,...

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı'nın FETÖ/PDY'nin jandarmadaki yapılanmasına yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Elazığ, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Kütahya, Manisa, Denizli, Antalya, Gaziantep, Samsun, Tokat, Çorum, Trabzon, Erzincan, Bingöl ve Niğde'de düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda, bylock kullandıkları tespit edilen ve açığa alındıktan sonra gözaltına alınan 23 askeri personel, jandarmadaki sorgularının tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevkedildi.

Sabah saatlerinde Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen, 1 yüzbaşı, 2 üst teğmen, 4 teğmen, 11 astsubay, 3 uzman çavuş ve 2 uzman eşinden oluşan 23 kişi, sıkı güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkarıldı.

Adliye önünde bekleyen asker aileleri, alkışlarla yakınlarına destek vererek, "Dik durun, eğmeyin başınızı, siz katilmisiniz? Bu çocuklar ne yaptılar, beni de alsınlar, biz adalet istiyoruz" dedikleri duyuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Nebahat Çehre'den korkutan haber geldi! Kalbine stent takıldı!
Türkiye'nin ikinci astronotu Atasever açıklama yaparak tarih verdi
Yöneylem Araştırma sorusu: 'Türkiye iyi yönetiliyor mu?': İktidara güven her geçen gün azalıyor
İYİ Parti'den istifa etti sonrasında CHP'ye geçti!
DEM Parti'den '27 belediye kayyım atanacak' diye Nedim Şener'e yanıt geldi