Gözlüklerin buğulanmasını önlemek bu yöntemlerle çok kolay! İşte o basit ve etkili 3 yöntem

Soğuk kış günlerinde gözlüklerin buğulanması sıkıntısıyla mücadele etmek artık daha kolay. Bu yöntemlerle gözlükleriniz artık buğulanmayacak. İşte gözlüklerinizi buğulanmaktan korumanın üç etkili yolu...

Soğuk kış günlerinde gözlüklerinizin sürekli buğulanmasından şikayetçi misiniz? İşte bu sorunu çözmek için üç etkili yol...

ÖZEL SPREY KULLANIMI

Gözlük camları için özel olarak tasarlanmış buğu önleyici spreyler, etkili bir yöntem sunar. Bu spreyler, lenslerin üzerinde yoğuşmayı engelleyen ince, görünmez bir film oluşturur. Spreyi her iki tarafa da uyguladıktan sonra fazlalıkları yumuşak bir bezle temizleyebilirsiniz.

YAPIŞKAN MERCEK UÇLARI

Gözlüğünüzün iç kısmına yapışkan mercek parçaları yerleştirerek buğu önleyici bir bariyer oluşturabilirsiniz. Özellikle sık sıcaklık değişimleri veya yüksek rutubet koşullarında gözlük kullananlar için bu yöntem oldukça kullanışlıdır.

DÜZENLİ TEMİZLİK VE SAKLAMA

Gözlüklerinizi buğu önleyici mercek temizleyicilerle düzenli olarak temizleyerek problemi çözebilirsiniz. Bu ürünler, merceklere ince bir koruyucu katman uygular ve sık sık yeniden uygulamaya gerek kalmaz. Ayrıca, gözlükleri kullanmadığınız zamanlarda serin ve kuru bir yerde saklayarak buğulanmayı önleyebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Ümit Erdim ile Seda Erdim ayrıldı! Resmen boşandılar!
Zuhal Topal'ın kızını paylaştı ortalık yıkıldı!
Çağla Şıkel'in Ayakları Gündem Olmuştu!
Ultra Soğuk Kırmızı Cücenin Etrafında Dönen Speculoos-3b: Sıra Dışı Bir Dünya Keşfedildi
Sağlıklı Uyku İçin Sol Tarafa Yatmanın Önemi