Göztepe, 100. Yılına Özel Forma ile Fenerbahçe'yi Ağırlıyor

Göztepe, cumartesi günü Fenerbahçe'yi konuk ederken, 100. yılına özel tasarlanan formayı tanıtmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu tarafından tanıtılan forma, kulübün tarihi efsanelerine atıfta bulunuyor.

İzmir'in Süper Lig temsilcisi Göztepe, cumartesi günü Fenerbahçe ile yapacağı maçla bu sezon taraftarlarıyla buluşmaya hazırlanırken, 100. yılına özel hazırladığı formayı tanıtmanın heyecanını yaşıyor. Kulübün tarihi efsanelerine atıfta bulunan forma, ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu tarafından tanıtılacak.

İzmir'in Süper Lig temsilcisi Göztepe, cumartesi günü güçlü rakibi Fenerbahçe'yi ağırlayarak bu sezon taraftarlarıyla ilk kez buluşmaya hazırlanırken, aynı zamanda kuruluşunun 100. yılına da sayılı günler kaldı. 14 Haziran 1925'te temelleri atılan Göztepe, 99. yılını coşkuyla geride bırakırken, 2025'te kutlanacak 100. yıl için özel bir forma tasarladı. Bu formanın tanıtımını ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu gerçekleştirdi ve çok yakında taraftarlarla buluşacağı duyuruldu.

Formanın üzerinde kulübün ilk kadroları ve efsane futbolcularının isimleri yer alıyor. Göztepe'den yapılan açıklamada, "Kurucularımıza, efsanelerimize ve Göztepe’mizi var eden her bir mihenk taşına olan saygımızla… Çok yakında! Miladımız isyan bizim, sıfatımız efsane! 1925'ten beri İzmir'iz biz şerefle!" ifadelerine yer verildi.

Göztepe'nin teknik direktörü Stanimir Stoilov ve ekibi, Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Lille ile oynayıp uzatmada 1-1 berabere kalarak elendiği maçı dikkatle takip etti.

Ayrıca, Göztepe transfer çalışmalarına devam ediyor. Fransa'nın Bordeaux ekibinden transfer edilen Kamerunlu stoper Malcom Bokele'ye resmi imza attırılacak. Sarı-kırmızılılar, golcü ve kaleci transferlerini ise Fenerbahçe maçından sonra gerçekleştirecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.