Göztepe, Erce Kardeşler’i Kadrosuna Katmak İstiyor

Göztepe, gelecek sezon Süper Lig için kaleci arayışını sürdürüyor. Hatayspor’un başarılı kalecisi Erce Kardeşler’in Göztepe’ye transferi gündemde. Erce, geçtiğimiz sezon Hatayspor’da 35 maça çıktı ve Göztepe’ye gelmeye sıcak bakıyor.

Göztepe, gelecek sezon Süper Lig'de mücadele etmek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Polonyalı kaleci Mateusz Lis’in Southampton’a dönmesinin ardından, İzmir ekibi kaleci arayışına girdi. Bu kapsamda, geçtiğimiz sezon Hatayspor'da başarılı bir performans sergileyen Erce Kardeşler’in Göztepe’ye transferi için görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

Göztepe, gelecek sezon Süper Lig’de mücadele edecek kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İzmir ekibi, Polonyalı kaleci Mateusz Lis’in Southampton’a dönmesinin ardından kaleci arayışlarına hız verdi. Bu doğrultuda, Hatayspor’un başarılı file bekçisi Erce Kardeşler’i listeye eklediği öğrenildi. 

Geçtiğimiz sezon Hatayspor’da sergilediği performansla dikkat çeken 30 yaşındaki Erce Kardeşler’in, Göztepe’yle anlaşmaya sıcak baktığı belirtiliyor. Göztepe’nin yerli kalecilerin yanı sıra yabancı kalecilerle de temas halinde olduğu ifade ediliyor.

Kariyerine Bursaspor altyapısında başlayan Erce Kardeşler, Oyak Renaultspor, Altınordu, Trabzonspor ve Hatayspor takımlarında forma giydi. Son olarak Hatayspor’da 35 maçta görev aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.