Göztepe yıldız futbolcusundan gelen haberle büyük şok yaşadı

Göztepe Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Kubilay'ın sol ayak bileğinde yaşadığı bağ yaralanması nedeniyle acil bir operasyon geçirdiği duyuruldu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin forvet oyuncusu Kubilay Kanatsızkuş, sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak. Göztepe Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Kubilay'ın sol ayak bileğinde yaşadığı bağ yaralanması nedeniyle acil bir operasyon geçirdiği duyuruldu. Ameliyat, EMOT Hastanesi'nde, kulüp doktoru Prof. Dr. Emin Bal tarafından gerçekleştirildi. Bu sakatlık, Kubilay'ın bir süre takımının maçlarında forma giyemeyeceği anlamına geliyor ve Göztepe'nin forvet hattında önemli bir eksiklik yaşanacak. Kulüp, oyuncunun sağlığını ön planda tutarak iyileşme sürecinin en hızlı şekilde geçmesini umuyor.

Operasyonun başarılı geçtiği belirtilen açıklamada "Oyuncumuzun tedavisinin ortalama 3 ay sürmesi beklenmektedir. Kubilay Kanatsızkuş'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz." ifadelerine yer verilmiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.