Göztepe’de transferler devam

Göztepe'de kadro tamamlama işlemleri devam ediyor! Göztepe kararını verdi. Transfer durmuyor! Kadrosunu Djalma Silva, Isaac Solet, Nazım Sangare, Koray Günter, Ekrem Kılıçarslan ve Novatus Dismas Miroshi ile güçlendiren Göztepe'nin, kısa bir süre...

Djalma Silva, Isaac Solet, Nazım Sangare, Koray Günter, Ekrem Kılıçarslan ve Novatus Dismas Miroshi'den oluşan kadrosunu koruyan Göztepe'nin, yakın zamanda Japon orta saha oyuncusu Kuyru Matsuki ve Brezilyalı forvet Juan Silva'yı kadrosuna katması bekleniyor.

Trendyol Süper Lig'de mücadele etmeyi hedefleyen Göztepe, yaz transfer döneminin açılmasıyla birlikte kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonunda kiralık olarak forma giyen Billal Messaoudi, Celil Yüksel, Ensar Aksakal ve Ümit Akdağ ile yollarını ayıran Göztepe, teknik heyetin kararına Atınç Nukan, Fıratcan Üzüm, Tarkan Serbest, Yunus Emre Gedik'i dahil etti. , Turgay Gemicibaşı ve Kenneth Obinna Mamah'ın anlaşması halen devam ediyor.
'ye çizgiyi ayırdı. Bu takımda aldığı pozisyonların ardından takımı güçlendirme çalışmalarını sürdüren İzmir ekibi, önce sol bek olarak Djalma Silva'yı, ortada Isaac Solet'i, sağda Nazım Sangare'yi, pivotta Koray Günter'i kadrosuna kattı - orta saha. Orta sahada Novatus Dismas Miroshi'nin kalesinde Ekrem Kılıçarslan golü atıyor.
Transferini sürdürecek olan
Göztepe'nin yakın gelecekte Japon orta saha oyuncusu Kuyru Matsuki ve Brezilyalı forvet Juan Silva'yı kadrosuna katması bekleniyor. Sarı-kırmızılı ekibin, bu oyuncuların resmiyet kazanmasının ardından bazı transferler yapacağı biliniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.