Göztepe'den Galatasaray'a Transfer Hamlesi Geldi! Şok Hamle!

2 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen Göztepe, hamlesini yaptı! Göztepe, transfer çalışmalarına da hızlı başladı. İzmir ekibinin bonservisi Galatasaray'da bulunan genç sol bek ile ilgilenen Göztepe, kararını verdi!

Süper Lig'de yeni sezon öncesinde yurt içi ve yurt dışı transferler üzerinde aktif olarak çalışan Göztepe'nin, Galatasaray'a transfer olan genç sol bek Kazımcan Karataş'la ilgilendiği ortaya çıktı.
 Sarı-Kırmızılılar, sol bek kaptanı İsmail Koibash'ın sözleşmesini 1 yıl uzattı ve aynı mevkide forma giyen Brezilyalı Djalma Silva ile görüşmelerin devam etmesinden sonra yedek olarak Kazımcan'ı da değerlendirdiği öğrenildi..


 Kazımcan'ı istiyor! Sonuç olarak, Rum kulübü AEL Limassol'da forma giyen Silva'nın transfer edilememesi durumunda yolun Kazımcan'a dönebileceği belirtildi.
 Geçtiğimiz sezon İzmir'in Altay takımından Galatasaray'a transfer olan 21 yaşındaki futbolcu, bu sezonun ikinci yarısında  Ankaragücü'ne kiralandı.


 Ankaragücü ile üzücü bir küme düşme sorunu yaşayan Kazmcan'ın, düzenli olarak forma giyebileceği bir takıma gitmek istediği ve özellikle memleketi İzmir'e dönmekle ilgilendiği kaydedildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.