Göztepeli futbolcu Solet, ambulansla hastaneye kaldırıldı!

Samsunspor ve Göztepe, 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaştı. Maçın başında Zeki Yavru ile Isaac Solet kafa topunda çarpıştı; Solet, kafasının arkasına darbe alarak uzun süre yerde kaldı. Sağlık ekipleri hemen müdahale etti ve Solet, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Samsunspor, 19 Mayıs Stadyumu’nda Göztepe ile karşılaştı. Maçın başında Isaac Solet, kafa çarpışması sonucu sakatlandı ve hastaneye kaldırıldı. Oyun, Solet’in çıkmasıyla sürdü.

Samsunspor ve Göztepe, 19 Mayıs Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın henüz ilk dakikalarında, Samsunsporlu Zeki Yavru ile Göztepeli Isaac Solet bir hava topu mücadelesinde talihsiz bir çarpışma yaşadı. Solet, kafasının arkasına aldığı sert darbenin ardından uzun bir süre hareketsiz şekilde yerde kaldı. 

Bu tehlikeli pozisyonun hemen ardından futbolcular büyük bir telaşla sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede sahaya gelen sağlık görevlileri, bilincini kaybetmiş olabileceği endişesiyle Solet’e acil müdahalede bulundu. İlk belirlemelere göre, Göztepeli oyuncu beyin sarsıntısı geçirdi. 

Hastaneye götürülmesi gerektiğine karar verilmesinin ardından ambulans, saha içerisine girerek Solet’i en yakın sağlık kuruluşuna sevk etti. Bu esnada karşılaşma kısa süreliğine durduruldu ve Solet’in 5. dakikada oyundan çıkarılmasının ardından maç kaldığı yerden devam etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.