Grammy Ödüllü Black Coffee İstanbul'da olacak!

Elektronik müziği, caz, R&B ve soul müzikle harmanlayıp Afrika ritimleriyle zenginleştiren Grammy ödüllü müzisyen Black Coffee, 19 Ekim'de İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak. Grammy Ödüllü Black Coffee heyecanı..

Elektronik müzik gruplarından Black Coffee, 19 Ekim'de İstanbul'da müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin (BKM) düzenlediği konser, Maximum Uniq Açık Hava'da gerçekleşecek.
1976 yılında Güney Afrika'da doğan
Black Coffee, 1990 yılında Mandela'nın serbest bırakılmasını kutlayan kalabalığa giderken taksinin çarpması sonucu sadece sağ elini kullanarak müzik yapmaya başladı.

Black Coffee, Cape Town'daki konserinde 60 saat kesintisiz müzik çalan "tek elle en uzun süre çalışan DJ" olarak dünya rekorunu kırdı.
Alicia Keys ve Drake gibi tanınmış isimlerle işbirlikleri yapan sanatçı, Pharrell Williams, Diplo, RyX, Usher ve David Guetta'nın konuk sanatçı olarak katıldığı 6. Festival'de sahne aldı. 64. Grammy Ödülleri'nde "Subciously" albümüyle "En İyi Dans/Elektronik Müzik Albümü" ödülünü kazandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.