Acun Ilıcalı resmen meydan okudu! Survivor yarışmacıları neye uğradığını şaşırdı

Survivor'da coşku giderek artıyor. Acun Ilıncalı, konsey sırasından Ünlüler ile Gönüllüler takımına dikkat çeken bir açıklamada bulunmuş oldu. "Biz yarışmacılarla bir challange daha yapsak ne olacak? Bizim yarışmacılarımız...

Survivor'da dengeler finale adım adım yaklaşırken değişiyor. Acun Ilıcalı, yarışmacılarda ilgi uyandıran bir açıklamada bulunmuş oldu. Survivor yarışmacılarına iki müjde birden veren meşhur televizyoncunun açıklaması gündem oldu. "Bundan sonraki günlerle ile ilgili iki tane haber vermiş olayım." diyen Acun Ilıcalı yarışmacılarla ilgili challange düşündüklerini ve karara vardıklarını belirtti.

Konseyde açıklamalarda bulunan Acun ılıcalı şu ifadeleri kullandı:

"Sürekli İrem ile kazanıyorsun diyorlar. Şimdi yeni challange'ımı İrem'e karşı yapıyorum. Yani şu şekilde İrem bir takımdan oynayacak, ben bir takımdan oynayacağım. Güzel de bir ödül koyacağız. Ama kaybeden ekip kaybedecek haberiniz olsun. Takımları seçeceğiz. Karşılıklı oyun oynayacağız. Ben böylece, 'Yıllardır İrem ile kazanıyor' baskısını kırmaya çalışacağım. İrem de hakikaten iyi bulunduğunu kanıtlama etmiş olacak. Kısacası mavi ekip, kırmızı ekip bir voleybol maçı oynayacak. Ben bir takımda olacağım, İrem öteki takımda olacak."

Basketbol oynamak isteyenlere de müjdeyi veren Acun ılıcalı, "Basketbola madem bu kadar sıcaksınız. Yarın mini bir basketbol oyunu oynayalım mı dostlar? Oyunu birazcık daha renklendirme adına misafirimiz olacak. Akıl oyunu oynayacaksınız. O, kazanan ekibi takımına alacak. Kendisi sizin için geldi sağ olsun. Alperen Şengün, Dominik'te" ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı, NBA'in gelecekteki en büyük yıldızına teşekkür etti. Ünlü televizyoncunun açıklamaları Survivor yarışmacılarını heyecanlandırdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor