GSM operatörlerinin fiyat tarifesi Meclis gündeminde!

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, GSM operatörlerinin yüksek fiyat tarifelerini Meclis’e taşıdı. Öztürk, iletişimin 2024'te temel bir ihtiyaç olduğunu belirterek, yüksek faturaların vatandaşları zor durumda bıraktığını ve araştırma önergesi sunduklarını açıkladı.

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, GSM operatörlerinin yüksek fiyat tarifelerini Meclis gündemine taşıdı. Öztürk, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ekonomik krizin faturası halka kesilirken, yurttaş en temel ihtiyaçlarından bile vazgeçmek zorunda kalıyor. 2024 yılında iletişim, herkes için en temel ihtiyaçlardan biri" dedi.

GSM operatörlerinin yüksek fiyat tarifeleri, Türk Telekom CEO'su Ümit Önal'ın "Tarifeler sudan ucuz" açıklamasının ardından tepkilere neden olmuştu. 

Hasan Öztürk ve 19 milletvekili, GSM operatörlerinin fiyat tarifelerinin araştırılması için Meclis'e araştırma önergesi verdi. Milletvekilleri, tarifelerin nasıl belirlendiğini, tarifelere haksız fiyat uygulanıp uygulanmadığını ve yüksek fiyatların vatandaş üzerindeki etkilerini inceleyecek bir komisyon kurulmasını talep ediyor.

Öztürk, sosyal medya paylaşımında, "Operatör soygununu Meclis gündemine taşıyoruz! Ekonomik kriz nedeniyle vatandaş en temel ihtiyaçlarından bile feragat etmek zorunda kalıyor. İletişim, 2024'te herkes için temel bir ihtiyaçtır. Ancak GSM operatörlerinin yüksek faturaları, vatandaşları isyan noktasına getirdi. Operatör soygununa karşı TBMM Başkanlığı’na Araştırma Önergemizi sunduk. Halkımız neyden dertliyse biz de ondan dertliyiz. Kimse kendini yalnız ve çaresiz hissetmesin, biz buradayız!" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.