GT Master Türkiye’ye geliyor!

Son teknolojiye sahip Snapdragon 778G 5G işlemcili yeni amiral gemisi GT Master Türkiye pazarında satışa sunulacak.

Benzersiz tasarımı, yüksek performanslı Snapdragon 778 5G işlemcisi ve 65W Süperdart hızlı şarj özelliğine sahip 4300 mAh bataryası ile dikkat çeken GT Master Edition şık bir görünümün yanında akıcı bir oyun deneyimi de vadediyor. 

Benzersiz Tasarım, Üstün Performans

Gücünü Qualcomm Snapdragon 778G 5G işlemciden alan GT Master, Naoto Fukasawa imzalı benzersiz tasarımı ile dikkat çekerken aynı zamanda amiral gemisi seviyesinde bir performans sergiliyor. Ultra geniş açılı lens ve makro lens içeren 64MP ana kamera sistemi ve 32MP Sony selfie kamerası ile anılarınızı kristal netliğinde ölümsüzleştirmenizi sağlıyor. GT Master Edition aynı zamanda 8 GB RAM, 256 GB ROM ve Adreno 642L grafik işlemci ünitesi ile oyunlarda üstün performans sağıyor. 16.33cm/6.43” Samsung Super AMOLED 120Hz FHD+ ekran ile gelen GT Master, 65W SüperDart hızlı şarj desteği olan 4300mAh bataryasıyla da dikkat çekiyor. Ayrıca GT modu sayesinde GT Master tek dokunuşla telefonun en yüksek performansını ortaya çıkarır, özel sıvı soğutma teknolojisi sayesinde uzun süre ısınmadan yüksek performansta oyun deneyimi sunar.

65W SüperDart Hızlı Şarj

4300mAh büyüklükte bir bataryaya sahip olan GT Master, 65W SüperDart hızlı şarj teknolojisini destekler. 65W SüperDart hızlı şarj ile GT Master’ı %0’dan %100’e şarj etmek yalnızca 33 dakika sürer. Aynı zamanda, oyun oynarken de telefonunuzu şarj edebileceğiniz flaş şarj özelliğini de destekler. Bu özellik sayesinde 1 saatlik oyun süresince telefonunuz %33 şarj olabilir.

6.43” Samsung Süper AMOLED Ekran

 realme GT Master Edition, 16.33cm(6.43”) boyutunda Samsung Super AMOLED 120 Hz ekran ile gelmektedir. Yüksek yenileme oranı ile akıcı ve pürüzsüz bir görüntü sağlayan ekran, 2400×1080 FHD+ çözünürlüğüyle zengin renkleri tıpkı gerçek dünyada gördüğünüz netlikte sunar. %91.7 ekran-gövde oranıyla da oyun oynarken, film izlerken veya günlük kullanım sırasında daha üstün bir deneyim sağlar.

Elektrikli araçlar soğuk havalarda sorun açabilir!

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Numara taşıma sayısı 180 milyonu geçti!
Artık hava durumunu insanlar değil yapay zeka tahmin edecek!
Tesla'nın insansı robotu, fabrikada görev almaya başladı ve ürünleri yerleştirip kutuları taşıyor
Yerli yapay zeka yazılımı: Rahim değerlendirilip, gebelik elde edilebiliniyor
Instagram'ın algoritması baştan aşağı değişiyor!