GTA 6 çıkış tarihi netleşti!

Serinin son oyunu 2013 yılında çıkan GTA, yakın zamanda yeni oyununu piyasaya çıkarmayacak.

GTA 6 çıkış tarihi sonunda netleşti! Serinin son oyunu 2013 yılında çıkmış olmasına rağmen daha yeni oyunun esamesi bile okunmuyor. Bazı kaynaklar oyunun 2022’de çıkacağına iddia etse de bu basit bir rüyanın ötesine geçmeyecek diyebiliriz.

Rockstar Games’e yakın bazı kaynaklar oyunun şu anda gelişim aşamasında olduğunu kabul ediyorlar. Fakat oyunun 2022 ya da 2023 gibi çıkmasının imkansız olacağını dile getiriyorlar. Çünkü Rockstar mevcut şartlardan ötürü çalışanlarını çok fazla sıkmak istemediğini belirtmiş. Resmi olmayan kaynaklardan alınan bilgiye göre, ağır ilerleyen bir tempoda da oyunun 2025’ten önce çıkması pek mümkün görünmüyor.

Öte yandan aynı kaynaklar GTA 6’nın yalnızca PS5, XBox Series ve PC için de geleceğini vurguluyorlar. Yani GTA 6 PS4 ve Xbox One için çıkmayacak. Zaten 2025’e geldiğimizde pek çok oyun PS4 ve Xbox One’ı aşacaktır. Dolayısıyla bu çok da şaşırdığımız bir haber olmadı. Daha önceki oyunları ile kalitesini ortaya koymuş olan GTA'nın, takipçilerini bu kadar uzun süre bekletmesi beklentiyi bir hayli yüksek seviyeye çıkarmış durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Apple’ın gelirleri azaldı: iPhone satışları yüzde 10 düştü!
Spam e-postalar toplam trafiğin yarısına yakın!
Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz!
Güneş'in bu halini daha önce hiç görmediniz!: İşte Güneş'in büyüleyici görüntüleri!
Para sayma makinesi nasıl çalışır?: İşte detaylar