Guardian’dan anket: Şu anda Türkiye’de yaşamak nasıl hissettiriyor?

The Guardian, Türkiye’deki okurlarına ifade özgürlüğünün kısıtlanmasının günlük hayatlarını nasıl etkilediğini, konuşma özgürlüklerinden taviz verdiklerini ilk ne zaman fark ettiklerini ve konuşmalarını düzeltme ihtiyacı...

The Guardian, Türkiye’deki okurlarına ifade özgürlüğünün kısıtlanmasının günlük hayatlarını nasıl etkilediğini, konuşma özgürlüklerinden taviz verdiklerini ilk ne zaman fark ettiklerini ve konuşmalarını düzeltme ihtiyacı duyup duymadıklarını sorduğu bir anket yayınladı. Ayrıca gazete, okurlarından ''benzer tarza sahip’ liderlerin olduğu diğer ülkelerde yaşayanlara tavsiyede bulunmalarını istedi.

The Guardian gazetesi, ''Erdoğan ve ifade özgürlüğü: Şu anda Türkiye’de yaşamak nasıl hissettiriyor’ başlıklı bir anket yayınladı.

“Türkiye’de yaşıyorsanız, bu havanın sizi nasıl etkilediğini duymak istiyoruz'' diyen Guardian, okurlarından sırasıyla ifade özgürlüğünün kısıtlanmasının günlük hayatlarını nasıl etkilediğini, konuşma özgürlüklerinden taviz verdiklerini ilk ne zaman fark ettiklerini, konuşmalarını düzeltme ihtiyacı duyup duymadıklarını anlatmalarını istedi.

Guardian, okurlarından ''benzer tarza sahip’ liderlerin olduğu diğer ülkelerde yaşayan insanlara da tavsiyede bulunmalarını istedi.

Gazete, gelen yanıtları Türkiye’de ifade özgürlüğüne dair bir haberinde yayınlayacak. Ankete katılanların istemezlerse kimliği açıklanmayacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

BMW Modellerindeki 'i' takısını kaldıracağını açıkladı
Lucid Motors'un Yeni Modeli Çığır Açıyor!
Volkswagen'den Çin'e özel elektrikli modeli gündemde: ID.Code
Tüketicilerin mağduriyetine çözüm yolda
Otomobil satışlarına sert tedbirler gündemde! Fahiş fiyatlarla mücadele edilecek