Gülben Ergen ateş püskürdü! 'Paylaşımlarınızdan nefret ediyorum'

Ülkemizde yaşanmış olan zelzele felaketinin yaraları hala sarılmaya çalışılıyor. Kahramanmaraş merkezli depremler 11 ilde büyük yıkımlara ve can kayıplarına neden oldu. İlk günden beri depremzedeler için seferber olan meşhur...

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler 11 ilimizde ağır yıkımların yaşanmasına niçin oldu. Binlerce vatandaşımızın yaşamını kaybetmiş olduğu asrın felaketinin peşinden yapmış olduğu yardımlarla dikkat çeken Gülben Ergen, kurucusu olduğu Çocuklar Gülsün Diye derneğiyle depremin yaşandığı illere anaokulu yaptırmak için harekete geçti.

Ünlü müzisyen, depremin peşinden insanların süratli bir şekilde normalleşmesine sert çıktı. Ergen toplumsal medya hesabında; "Ben sizin yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, giydiğiniz paylaşımlarınızdan nefret ediyorum" sözleri ile adeta ateş püskürdü.

Gülben Ergen; "Ben sizin yediğiniz, içtiğiniz, gezdiğiniz, giydiğiniz paylaşımlarınızdan nefret ediyorum! Nefret hayatımda düşmanıma bile hissetmediğim, bana ilişik olmayan bir duygu. Ama bu dönemde yatışmayan öfkemle, içselleştirdiğim acımla beraber oldukça net hissediyorum! Hayata geri dönebilmeyi son aşama lüzumlu bulurken hemen hemen buna hazır hissetmiyor ve başaramıyorum. Normalleşmeye sürecine adapte olan herkesi kutlama ederken, bunu gözüme sokulmasını istemiyorum. Yaşa fakat paylaşmayıver" dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ezgi Mola'dan hayranlarını üzen haber
Çağla Şıkel para ödeyerek kendini karanlık kulübeye kapattırdı: Çıkınca verdiği tepki gündem oldu
Cenk Eren'e sahte saat şoku: Gerçeği 10 sene sonra öğrendi
Barış Arduç ile Hande Erçel başrolde buluşuyor
Hande Erçel ve Barış Arduç yeni bir filmde buluşacak