Gülben Ergen itiraf etti: Cinayetimiz var!

Şarkıcı Gülben Ergen, abisinin yaşamını kaybetmesindeki gerçeği anlattı! ‘Yıllarca trafik kazası diye geçiştirdim’ diyen Ergen, “Abimi en yakın arkadaşı kazara vurdu"!

Ergen, Gökhan Çınar'ın YouTube kanalında yayınlanan Katarsis programında 18 yaşında kardeşini kaybettiğini söyledi. Ergen, yıllar sonra kardeşiyle ilgili yaptığı itirafla herkesi şaşırttı.

BİR CİNAYETİMİZ VAR!

Programda genç adam, hayatı boyunca yaşadığı zorlukları ve çocukluğunun zor anlarını anlattı. Anne ve babasıyla boşanma sürecinde yaşadıklarını anlatan Gülben Ergen, ağabeyiyle anılarını paylaşırken gözyaşlarını tutamadı.

Genç, - Kardeşimi kaybettiğimde toparlanamadım. Yıllarca bunun bir araba kazası olduğunu düşündüm. Kardeşimin en yakın arkadaşı yanlışlıkla onu vurdu.

"Bir cinayetimiz var" dedi.

Ergen'in sözleri kısa sürede sosyal ağlarda gündem oldu. Ünlü müzisyen bu tanınmasıyla takipçilerinden oldukça fazla destek aldı.

Ergen'in sözleri şöyle:
"Ben 18 yaşındaydım, ağabeyim ise 23. Kız kardeşim çok güzeldi. O yüzden ölmesi iyi değil. Kardeşimi kaybedince toparlayamadım. Yıllarca. Bunun bir araba kazası olduğunu düşündüm. Kardeşimin en yakın arkadaşı yanlışlıkla onu vurdu. Yani bir cinayetimiz var..''.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Kazanan İsveç Oldu!
Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi