Gülben Ergen Narin için Bakan Tunç'a seslendi: "Bekliyoruz"

Diyarbakır'da 19 gün önce kaybolup cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili 12 kişi tutuklandı, ancak katil ve motivasyonu hala bilinmiyor. Şarkıcı Gülben Ergen, Adalet Bakanı'na toplumun açıklama beklediğini belirtti.

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra dere yatağında cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili şu ana kadar 12 kişi tutuklandı. Tutuklular arasında Narin'in amcası, annesi, yengesi ve kardeşi de bulunuyor. Ancak Narin'in kim tarafından ve neden öldürüldüğü hala belirsiz. Jandarma ve polis ekipleri Narin için özel ekipler kurdu, Ankara'dan savcılar gönderildi ve 3 bakan köye gitti. "Devlet katili bulacak" denildi, ama 29 gün geçmesine rağmen katil hala bulunamadı.

Şarkıcı Gülben Ergen de konuyla ilgili Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a seslendi. Ergen, Adalet Bakanı'nın Burdur ve Karabük'te idare mahkemesi kurulduğunu duyurduğu paylaşımın altına şu yorumu yaptı: 

"Sayın Bakanım, Narin'in katilleri ve öldürülme sebebini toplum olarak, özellikle anne babalar olarak öğrenmek istiyoruz. Bir ay geçmesine rağmen, sabırla yapacağınız açıklamayı bekliyoruz. Soruşturmanın selameti için olan yayın yasağı ve gizlilik dönemi gibi duyarlı zaman dilimlerinin geçtiğini düşünüyoruz."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.