Gülben Ergen: Sağlıklı Cilt İçin Lavanta Suyu Önemli!

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sağlıklı cilt için lavanta suyunun önemini vurguluyor. Sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle güzellik sırrını paylaşan Ergen, lavanta suyunun ciltteki nemlendirme etkisi ve gözenekleri temizleyici özelliğine dikkat çekiyor.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, cilt bakımında lavanta suyunun önemine dikkat çekiyor. Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı güzellik sırlarında, lavanta suyunun cilde nemlendirme sağladığını ve gözenekleri temizlediğini vurguluyor. Günlük bakım rutininde lavanta suyunu vazgeçilmez olarak belirten Ergen, sağlıklı ve parlak bir cilt için bu ürünün önemini vurguluyor.

Ünlü müzisyen Gülben Ergen, pürüzsüz ve sağlıklı bir cilt için lavanta suyunun önemini vurguluyor. Sosyal medya hesapları üzerinden zaman zaman takipçileriyle güzellik sırrını paylaşıyor. Lavanta suyunun sivilce ve akne gibi problemlerin ortadan kaldırılmasına yardımcı olduğunu ve gözenekleri temizleyerek cilde iyi bir nemlendirme sağladığını belirtiyor. Ayrıca, pH dengesini sağlayarak ciltteki kirlerin giderilmesine ve göz altındaki morlukların geçmesine katkı sağladığını ifade ediyor. Günlük bakım ritüelinde gül suyu ve serumunun vazgeçilmez olduğunu dile getiriyor ve kil maskesi ile lavanta suyunun da cilt bakımı için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını belirtiyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Can Yaman takipçisine fena kızdı! Meslektaşlarına taş attı!
Kenan İmirzalıoğlu'nun dizisi belli oldu!
Sır saklayamayan 5 burç!
Saç tokasıyla nasıl ev sahibi oldu?
Doğal Yöntemlerle Rahatlayın: Bu Bitkinin Buharı Strese ve Uyku Problemlerine Birebir!