Gülben Ergen'den Serenay Sarıkaya'ya "Narin" tepkisi!

Gülben Ergen, 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetinin ardından Serenay Sarıkaya'nın konuya kayıtsız kalmasını eleştirdi. Sarıkaya'nın AD dergisine verdiği röportajda evini "kabuğu" olarak tanımlaması, Ergen’in tepkisini artırdı.

Kayıp ilanından 19 gün sonra cesedi bir çuval içinde dere kenarında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili müzisyen Gülben Ergen, son günlerde eviyle gündeme gelen oyuncu Serenay Sarıkaya'nın konuya tepki vermemesine eleştirilerde bulundu. 

Serenay Sarıkaya, Hollywood yıldızlarının kapılarını açtığı AD dergisinin Orta Doğu baskısının kapak yıldızı oldu. Dergi için Rumeli Hisarüstü'ndeki evinde özel pozlar veren Sarıkaya, "Evim, benim kabuğum gibidir ve kabuğumda olduğumda kendimi güvende hissediyorum" ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen, Sarıkaya'nın lüks evi ve başarılı kariyeri hakkında olumlu yorumlarda bulunarak, "Serenay Sarıkaya'nın evi çok güzel. Kendisi çok çok güzel. İşleri de öyle. Şıklığı, duruşu, başarısı tartışmasız müthiş. Milyonlarca genç kızı peşinden sürükleyecek bir hayran kitlesine sahip. Ben de çok beğeniyorum kendisini ve işlerini. Ancak Narin büyüseydi, belki de onu takip eden hayranlarından biri olacaktı. Bu ülkede yaşamını yitiren çocuklara karşı daha hassas bir yaklaşım görmek isterdim." dedi. 

Ergen'in bu yorumları sosyal medyada geniş yankı buldu. Bazı kullanıcılar Ergen'i haklı bulurken, diğerleri ise Sarıkaya'ya gereksiz bir yüklenme olduğunu savundu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.