Güldür Güldür Show'un Mehtap'ı Meltem Yılmazkaya, müzisyen nişanlısıyla evlendi

Güldür Güldür Show'daki başarıya ulaşmış performansıyla alkış toplayan Meltem Yılmazkaya bir süredir aşk yaşamış olduğu müzisyen Kadir Doğan ile nikah masasına oturdu. Düğünden kareleri paylaşan Meltem Kaya'nın düşmüş olduğu not dikkat çekti.

Ali Sunal, Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Açelya Toplaoğlu benzer biçimde adların yer almış olduğu Güldür Güldür Show'da yer alan sevilen oyuncu Meltem Yılmazkaya, hususi hayatıyla gündem oldu. Oyunculuğunun yanı sıra sesiyle de alkış toplayan Yılmazkaya, müzisyen sevgilisi Kadir Doğan ile dünya evine girdi.

DÜĞÜNDEN KARELERİ PAYLAŞTI

30 Ocak'ta nişanlanan çift, mütevazı bir törenle hayatlarını birleştirdiklerini duyurdu. Oyuncu Meltem Kaya, nikahtan kareleri toplumsal medya hesabından paylaştı. Hayatının en mutlu gününden en güzel anları sevdikleriyle paylaşan Kaya, düşmüş olduğu notla da duygulandırdı.

"KOLAY OLMAYAN BİR ZAMANA DENK GELDİK"

Gösterişten uzak mütevazı gelinliğiyle dikkat çeken Meltem Kaya şu notu düştü; "Büyük büyük cümleler kuramadığım bir yaşamın , büyük büyük sürprizlerine. Bir yuvanın çatısının altında büyümeye karar verdik. Kolay değildi iki ayrı insanoğlunun ortak "evet"i , ona da cesaret ettik. Bir süre önce. Kolay olmayan bir zamana denk geldik , ne yüzümüz ne gönlümüz el vermedi eğlenmeye . Sarılınca yaralar elbet sarılırız dostlarla şarkılar danslar eşliğinde. Seven sevmeyen her gönle güzellik dilerken , biz vardık murada ,dostlar çıksın kerevetine :) Ve sen sevgilim. Yol uzun , duygu çok! İyi kötü bir arada hep işte! Kaybettiğim inanç , örüldü büyük bir sabır ve emekle! En çok güldüğüm , saatlerce konuştuğum bazen hayata sövdüğüm , evde hep makyajsız ,bazen de suratsız bütün anlarımı çekenim. Seni. Bizi seviyorum"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Nefise ve Yunus Emre şakalaşırken Aleyna o harekete sinirlendi! "Kendine gel"
Devrim Erbil'in yaşamı belgesel oldu: Sanatla geçen 60 yıl...
Hasan Can Kaya ile Cem Yılmaz atışmasına Şahan Gökbakar yorumu! Tarafını belli etti
Yıllara meydan okuyan Elizabeth Hurley iddialı paylaşımıyla olay yarattı! "Yine frikik vermiş"
Yüzbinlerce takipçisi bulunuyordu! Sosyal medya fenomeni Om Fahad öldürüldü