Gülen giderse Erdoğan'la görüşecekler!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmak için ABD’ye gittiği Muhammed Ali’nin Cenaze Törenine, Erdoğan’ın son dönemde en büyük “düşman'' ilan ettiği Fethullah Gülen’in de davet edildiği ortaya çıktı. Her...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılmak için ABD’ye gittiği Muhammed Ali’nin Cenaze Törenine, Erdoğan’ın son dönemde en büyük “düşman'' ilan ettiği Fethullah Gülen’in de davet edildiği ortaya çıktı. Her iki ismin de cenaze törenine davetli olduğuna ilişkin haber ilk olarak sosyal medyada iddia edildi. Ekşi sözlükteki bir kullanıcının iddiasıyla başlayan söylenti, Akit gibi yandaş bazı gazetelerin internet sitelerinde de haberleştirildi.
Son olarak, Gülen’e yakın haber sitelerinde de davetin geldiği bilgisi doğrulandı, ancak Fethullah Gülen’in cenaze törenine katılıp katılmayacağı konusunda herhangi bir detay paylaşılmadı.

GÜLEN’E YAKIN KAYNAKLAR: KATILMA ŞANSI SIFIR

Ankara siyaset kulisleri “büyük karşılaşmanın'' olup olmayacağını tartışırken, bu konudaki ilk somut bilgi Fethullah Gülen’in onursal başkanlığını yaptığı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı yetkililerinden geldi.

Gülen’in, Pennsylvania’daki ikametgahından ayrılıp, Muhammed Ali’nin doğduğu eyalet olan Kentucky’deki cenaze törenine katılıp katılmayacağı konusunda Vakıf yetkilileri, davet konusunda kesin bir bilgileri bulunmadığı ancak kendi görüşlerinin “Gülen’in törene katılma şansının sıfır olduğu'' bilgisini paylaştılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!