Gülen'in Ölümü Sonrası Çiftlikte Hareketlilik: Neler Oluyor?

Fetullah Gülen’in ölümünün ardından, örgüt mensupları Pennsylvania’daki çiftliğinde toplanmaya başladı. Güvenlik önlemleri artırılırken, çiftlik girişinde yoğun kontroller yapılıyor. Park alanı dolup taşan çiftlikteki hareketlilik gün boyu devam etti.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümünün duyurulmasının ardından, örgüt mensupları Pennsylvania'daki Saylorsburg çiftliğinde toplanmaya başladı. Örgüt üyelerinin araçları çiftlik alanını doldururken, güvenlik önlemleri dikkat çekici şekilde arttırıldı. Gülen'in cenazesinin hastanede tutulduğu ve ne zaman gömüleceğiyle ilgili planların yapıldığı öğrenildi.

GÜLEN'İN ÇİFTLİĞİNDE HAREKETLİLİK ARTIYOR

Ölüm haberinin duyulmasından sonra, FETÖ mensupları Pennsylvania'daki Saylorsburg çiftliğinde toplanmaya başladı. Yerel saatle öğle vakitlerinde gelen ziyaretçilerin sayısının hızla arttığı gözlendi. Çiftlik girişinde yoğun güvenlik kontrolleri yapılırken, örgüt mensuplarının araçlarının çiftlikteki park alanını neredeyse tamamen doldurduğu bildirildi.

DİĞER EVDE HAREKETLİLİK YOK

Gülen'in son günlerini geçirdiği iddia edilen aynı bölgedeki ikinci evde ise herhangi bir hareketliliğin olmadığı belirtildi. Havadan çekilen görüntülerde bu evin çevresinde askeri kamuflajlı ve silahlı bir kişinin nöbet tuttuğu görüldü. Evin çevresinde güvenlik önlemleri üst seviyede tutulmaya devam ediyor.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ARTIRILDI

Gülen'in ölümünden sonra Saylorsburg'daki çiftlikteki güvenlik önlemleri dikkat çekici şekilde artırıldı. Çiftliğe gelen araçlar, sıkı bir güvenlik kontrolünden geçirilerek alana kabul ediliyor. Park alanı neredeyse tamamen dolmuş durumda. Çiftlik içerisindeki hareketlilik ise giderek yoğunlaşıyor.

GÜLEN'İN CENAZE PLANI

Gülen'in cenazesinin hastanede tutulduğu ve gömülme tarihine ilişkin planlamaların sürdüğü kaydedildi. Ancak, detaylar henüz netlik kazanmış değil. Örgüt üyeleri çiftlikte toplanmaya devam ederken, cenazenin ne zaman ve nerede defnedileceği konusu merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.